Zpět

Oblíbenec Fatboye Slima Sonny Wharton tento pátek v ROXY



Nejstarší česká klubovka Climax oslaví 28. listopadu své 16-té narozeniny a slavit se bude ve velkém. Climax pod taktovkou česko-britského dje Chrise Sadlera zaplňuje klub ROXY poslední víkend v měsíci už 16 let. Hlavním zahraničním hostem bude mladý britský producent a dj Sonny Wharton.

Speciálním hostem šestnáctého výročí bude britský DJ a producent Sonny Wharton. DMC Magazín ho označil jako "Jednoho z nejlepších nových producentů". Mladá krev, která pravidelně hraje v klubech jako Amnesia, Space nebo Ministry of Sound. Jeho produkce dostává support od osobností jako Carl Cox (BBC Radio 1 Review), Pete Tong a nebo Fatboy Slim, který o něm prohlásil "Hltám vše co Sonny v současnosti děla, pro mě určitě producent roku". To bylo i důvodem, proč společně odjeli jeho poslední tour Eat Sleep Rave Repeat.
 
Úspěšné releasy na labelech Skint Records, Toolroom, Spinnin", na jeho vlastním Wharton records, track Pandemonium v Beatport House Top 10 a hraní po celém světě. Sonny má prostě našlápnuto a kde přesně je jeho kouzlo budeme mít možnost poznat už tento pátek na oslavě Climaxu.
 
Climax bude pokračovati i ve vizuálním ztvárnění planet, kdy tentokrát dostane prostor domovské planeta Země v rukách rezidentního Vje Martina.
 
Line up:
22:00 – 00:00 Paco & Node M 
00:00 – 01:00 Chris Sadler 
01:00 – 03:00 Sonny Wharton 
03:00 – 04:30 Chris Sadler 
04:30 – konec Paco & Node M
 
ENG
The oldest and most recognised club event in the country Climax is turning 16 and it’s time to celebrate a big one. This time resident dj Chris Sadler invites British "new blood" Sonny Wharton. With DMC Magazine hailing him as “One of the finest new producers around’’, Sonny Wharton has firmly established himself as one of the brightest prospects to emerge from the UK in recent years with DJ slots at Amnesia, Space or Ministry Of Sound. Sonny has received regular support from heavyweights as Pete Tong, Steve Angello and most notably, Fatboy Slim, who proclaimed “I’m devouring everything Sonny does right now, my producer of the year” which prominently led to Sonny supporting him on his sell out “Eat Sleep Rave Repeat” tour. Any doubts about where to go out this Friday?
 
 
CLIMAX - 16th ANNIVERSARY
special guest: SONNY WHARTON (UK)
guest djs: Paco & Node M
chill out: Tomics, Elent 2.0
VJ: Martin

Vstupenky/Tickets:
do 24:00 za 100 czk, od 24:00 za 200 czk - DRINK ZDARMA
untill 12 AM 100 CZK and after 12 AM 200 CZK incl. FREE DRINK
 
Video
Sonny Wharton - Raindance: https://www.youtube.com/watch?v=YwY8w3lWv-Y
Sil - Windows (Sonny Wharton remix): https://www.youtube.com/watch?v=u1sPuagGEL4
 
Audio:
 

Poslední komentáře