Zpět

Party Jakbyt.in 16. 6. ve Fragole rozhodně stávka nezastaví!



Na čtvrtek 16. 6. je naplánována v pražském klubu Fragola project party Jakbyt.in. Večer plný zábavy, nejnovějších trendů v oblasti účesů, módy, stylu a také plný muziky v podání LayDee Jane, Michala Hejče, Patricie Vittek a DJ P@ca rozhodně proběhne. Stávka nestávka! Pro 50 prvních návštěvníků je navíc připraven welcome drink a vstup zdarma, ostatní za vstup zaplatí 80 Kč.

jakbytin party

Na čtvrtek 16. 6. je naplánována v pražském klubu Fragola project zajímavá party Jakbyt.in. Večer plný zábavy, nejnovějších trendů v oblasti účesů, módy, stylu a také plný muziky v podání LayDee Jane, Michala Hejče, Patricie Vittek a DJ P@ca rozhodně proběhne. Stávka nestávka! Pro 50 prvních návštěvníků je navíc připraven welcome drink a vstup zdarma, ostatní za vstup zaplatí 80 Kč.

Co na toLayDee Jane?

Co se speciálního pro návštěvníky chystáš?
Už se na tu akci moc těším, protože se jedná o úplně jinou party, než ty, na nichž běžně vystupuji, takže mi to přijde velmi zajímavé. A proto se i má produkce bude trochu lišit. Nechte se překvapit. :)

Na party vystoupíte společně s Michalem Hejčem? Bude se jednat jenom o spolupráci na vystoupení nebo plánujete také nějakou společnou produkci?
S Michalem externě spolupracuji již delší dobu, takže to nebude naše první vystoupení. Nicméně v minulých měsících jsme spolu s Michalem a Eddiem Senderem pracovali na singlu, který vyjde teď za pár dní. A právě tento singl představíme ve čtvrtek ve Fragole.

Víme, že máš ráda módu. Party Jakbyt.in bude o módě, stylu ale také účesech. Chystáš nějaký speciální překvapující účes na léto? Nebo dáváš přednost klasice?
Moji fanoušci vědí, že v čas od času si vždy nějaké překvapení připravím, třeba jako minulý rok na Mácháči. Takže letos určitě zase něco vymyslím a nepůjde třeba jen o účes… vlastně mohu říci, že už se na tom pracuje.

Jaký byl tvůj nejhorší účes? Kolik ti bylo?
Když jsem si na základce chtěla zkrátit ofinu - sama doma v koupelně. A jak jsem tak stříhala a zastřihávala a zkracovala… najednou z toho byl regulérní ježek.

Řekni 5 slov, které se ti vybaví jako první, když se řekne Michal Hejč.
Bohém, housle, improvizace, legrace a bavendo. :)

Poslední komentáře