Zpět

Párty Musica se vrací do Roxy



Po roční absenci se na scénu opět vrací party Musica, na níž od jejího vzniku v roce 2008 zahrála taková jména jako Wippenberg, Marcus Schossow, M.I.K.E., Filterheadz, Ernesto vs Bastian anebo Phatzoo (nyní velmi známý jako člen projektu Dada Life). Další pokračování se odehraje v sobotu 3.března v klubu ROXY, kde si svou českou premiéru odbude talentovaný švédský producent Jonas Stenberg!

Jonasovy první tracky jako Inducer a Enhancer posunuly kombinování různých stylů v jednotlivých tracích na zcela jinou úroveň. V jeho produkci jsou slyšet například vlivy techna, house nebo trance, které umí nezaměnitelným způsobem spojit v konzistentní a skvěle fungující celek. Dokládá to ostatně i fakt, že jeho tracky jako Trademark, Emo Dist, Nightfall, Memories či již zmiňovaný Enhancer získaly uznání a support od velikánů taneční scény stejně jako rádiových pořadů Club Life, A State Of Trance nebo Judge Jules Weekend Warmup, v jejichž playlistech se Stenbergovy tracky často objevují.

Jonas rád a často spolupracuje s celou řadou renomovaných producentů jako například Ben Gold, Erol Waves, Artento Divini anebo W&W, s nimiž skládá nesmírně důrazné a chytlavé klubové pecky. Jeho věci vydávají přední labely jako High Contrast, Musical Madness, Captivating Sounds nebo Garuda, remixy už dělal mimo jiné pro hvězdy jako Tiësto, Marco V, Rank 1, System F, Orjan Nielson, Svenson & Gielen...atd.

Během své kariéry Jonas absolvoval australské turné In Search Of Sunrise společně s Richardem Durrandem, zahrál si ve slavných světových klubech jako Matrixx, Ministry of Sound, Club NOXX v Antwerpách anebo The Arches v Glasgow, a na obřích akcích typu EnTrance nebo Sunrise Festival. 3. března se pak do téhle hvězdné společnosti zařadí i pražská ROXY, která se stane vůbec prvním místem v ČR, kde Jonas Stenberg vystoupí!

Dále se těšte na rezidenta party Musica Bon Finixe, který má – stejně jako Jonas – release na labelu  Musical Madness (konkrétně se jedná o společný track Atlas s finixovým Djským kolegou Lores. O samotný začátek akce se pak postará krásná mladá DJka Jaquillin, jež před pár týdny okouzlila návštěvníky House Factory Live! presents Hardwell v ostravským klubu Fabric.

Akce začíná ve 22:00. Vstupenky budou v prodeji do 23:00 za 100 czk, poté za 150 czk.

 

Line-up:

22:00 Jaquillin

01:00 Jonas Stenberg (SWE)

03:00 Bon Finix

05:00 end

Vstupné:

100,- do 23:00 // 150,-

Facebook Event zde


Více informací:
www.roxy.cz

www.kickdanight.com

www.jonasstenberg.com

připravila: mia

Poslední komentáře