Zpět

Párty tip na 17.11. - 23.11.



Tento týden k nám zavítají třeba Brookes Brothers, kteří potěší jistě narvané Roxy. A koncertovat zde budou také Klaxons, prý jde o jejich zcela poslední turné, takže neváhejte! 

Pondělí

V Lucerna Music Baru bude koncertovat mág hiphopu Gramatik ze Slovenska. V klubu La Loca vystoupí DJ Goldstar, vstup do klubu je zdarma a v klubu se nekouří. 

Úterý

V klubu Akrpolis proběhne party Urban Beats, na které zahraje DJ Hlava. V klubu Cross můžete navštívit koncert Ska Jazz Night a dalších, hraje se na obou stagích. Saxofonistka Candy Dufler vystoupí v Lucerna Music Baru. 

Středa

Ve Stormu se tradičně koná Wednight, tentokrát zahrají Volumeplus a Skáčko. Klub Retro přivítá dýdžejskou dvojku Chris Sadler a Jayyare. V brněnském klubu Sono se odehraje koncert feminpunkové kapely Mucha, jako host vystoupí třeba Čokovoko. 

Čtvrtek

Radost FX pořádá jako každý čtvrtek party FX Bounce, na které vystoupí Kwé, Koegee a Maztah. DJ Lucaso bude slavit narozeniny v klubu Coco Cafe. Brněnské Perpetuum zve na akci KICK aneb Přijď vykopnout víkend už ve čtvrtek, hraje Kaja Puczek, Liner a Nirthy. Olomoucký klub 15 minut nabízí akci, na které zrahe Yowii ze Španělska. Hrát se bude reggaejungle a podobné odnože. 

Pátek

V Roxy vystoupí Brookes Brothers. Ve Stormu proběhne Authentic Music Night, hrají Technimatic. V olomouckém Bocca klubu vystoupí Chris Sadler. V brněnském Favál u se uskuteční party Teknodrom Hardcore Edition. V klubu Galaxy Hrdly se předvede El Niňo s Eliškou Bučkovou. 

Sobota

V Lucerna Music Baru vystoupí Klaxons. Storm zve na party Breakstorming s Krufty Kutsem. V kutnohorském klubu Planet se uskuteční party Ibiza Revolution. V sedlčanském klubu Pohoda proběhne Sklizeň, vystoupí třeba Cocoman a Dr. Kary. 

Neděle

V klubu Chapeau Rouge se koná party Fine Beats s DJ Synaptikem, hrát se bude techno.

Připravila: mia

Poslední komentáře