Zpět

Párty tip na 1.9. - 7.9. 2014



Prázdninám odzvonilo, nezbývá se vrátit k všednímu životu plnému povinností, které nám ale může zpříjemnit prima akce v klubech. Ty najíždějí na plný provoz, takže se podívejte, na co vás první zářijový týden pozveme.

Pondělí

V pondělí se opět rozebíhají oblíbené Free Mondays. Po skončení koncertu se zde uskuteční Mini Festia Open Air Warm up, na kterém vystoupí mnoho známých DJs, jako třeba Kifli, Junior Jan, nebo Enrico. Do Crossu se můžete vypravit na Los Tekkenos, vstup zdarma.

Úterý

V úterý můžete navštívit klu Upgrade a party Eklektika, na které zahraje Stanzim, Kredenc a Jani. V klubu Akropolis se uskuteční Tuesday Breaks, hraje DJ Skáčko a další.

Středa

Ve středu nemusíte platit vstup na Wednight ve Stormu, tentokrát budou gramce ovládat One Way a Spontal Crew. V klubu Retro budu hrát k tanci Chris Sadler a Roberto Chochola.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se ukáže dýdžejka Nika 77, která dnes tolik vidění není. Zahraje v klubu Upgrade na party Stohonika Production. Mejdan na lodi Trip to hell on river se odehraje na parníku Tyrš, vyjíždí se v osm večer. Electro Breakz party můžete zažít v klubu Chapeau Rouge, hraje DJ Dead Sailor z Mandrage.

Pátek

Pokud chcete první školní týden patřičně oslavit, můžete třeba do Stormu na DNB Rodeo. V brněnském klubu 7.nebe je možné zažít akci s Martinem Grednerem Music on, půjde tedy o trance. Na Flédě se bude hrát dnb, koná se zde Veselice Shoutcase s Dj Saykem. V jihlavském klubu Soul můžete navštívit Open Your soul, znít bude R´n´B, Hip Hop, Urban music a Ghettofunk. Na MoneyMusic party s Ektorem live můžete vyrazit do plzeňského Pantheonu.

Sobota

V sobotu se v Roxy koná party Refreshment, hraje Dan Cooley. V klubu Galaxy Hrdly si můžete užít vystoupení DJ Chrise Daviese z Maďarska. Jihlavský klub Xanadu láká na Hugovu noc.

Neděle

V neděli můžete zakončit týden akcí Time 2 Smile v Akropoli.

Připravila: mia

Poslední komentáře