Zpět

Párty tip na 22.12. - 28.12.



Příští týden bude chodit Ježíšek, letos budou dny volna hodně dlouhé a to znamená také hned několik dnů kalby navíc. Party se konají po celé svátky, stačí si jen vybrat! 

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy budou kralovat jihoafričtí DJs Selecto a Komandante, kteří hrají urban a latino. V Paláci Akropolis se odehraje koncert Tří sester. V nekuřáckém klubu La Loca proběhne Monday Rush s DJ Sinem. 

Úterý

Večer před Štědrým večerem se můžete vypravit na tekno do klubu Signál, půjde o benefiční akci pro organizaci Dogpoint, která se stará o týrané psy! V Roxy se koná Definition House, hrají Subgate a Biodan. Klub Pravda v Mělníce zve na RNB Lounge Vol. 3

Středa

Pokud vás řízky a salát neskolí, můžete se ukázat třeba v klubu Storm na Wednights, kde se vstup neplatí a hrají Kan-Jacca a další. Planet klub v Kutné hoře nabízí Štědrovečerní Dance Extasy. Jihlavský klub Xanadu pořádá Štědrovečerní mejdan s DJ Jarou, v dalším jihlavském klubu Soul proběhne Tradiční vánoční house. Vánoční Muhehe se odehraje v klubu K2 v Českých Budějovicích. Klub Dyleň v Mariánských lázní také nezahálí, zajít sem můžete na Vánoční party.

Čtvrtek

Na Boží hod se můžete zúčastnit třeba X-Mass party v Roxy, hraje Manio a vstup se neplatí. Klub Bogota v Ostravě láká na Reggaefever s Firesonem z Kenyi. V ostravském Fabricu se bude hrát drumandbass na Eatbrain Christmas Night. Olomoucký klub S-Cube pořádá Zoo party s Michaelem Breethem. 

Pátek

Na Štěpána  je pro vás otevřený klub Storm, hraje se tam raggajunglee na Raggajungle Blast. V Radosti FX zahraje Dan Cooley a Josef Sedloň na One Night. Liberecký Experiment ovládne belgický DJ Chris Bau. V Perepetuu se bude tančit na party Sunakashi.

Sobota

V sobotu se v Roxy uskuteční mejdan Climax s Chrisem Sadlerem. Klub Yes pozval na Want it! samotné Filterheadz. Na Flédě se uskuteční X-Mass Hell, kde vystoupí La4 & DJ Wich, Refew & Dj MikeT a Smack. Jagerbullparty můžete navštívit v kolínském klubu Staré Lázně. 

Neděle

V neděli se koná party Ladies First, hrát se bude electrro, house a progressive. 

Připravila: mia 

Poslední komentáře