Zpět

Párty tip na 22.9. - 28.9.



Na tento pátek se nejenom Brňáci jistě velmi těší. Na Flédu totiž zavítá Josh Wink, kterého jsme mohli u nás přivítat zatím dvakrát, prvně již v roce 1997 na nezapomenutelném středečním vystoupení v totálně narvané Roxy...

Pondělí

V pondělí můžete zavítat do Roxy na Free Mondays. Nejprve zahrají kapely Backfist a Undersize, následovat bude vystoupení DJs Miquel, TGT, Yoppa Parrot. Brněnské Mersey vás zve na Salsa party

Úterý

Máte rádi jamajské reggae? Pak byste neměli chybět v Lucerna Music Baru na koncertu Tarruse Rileyho. Studentům vysokých škol začíná semestr, což je určitě důvod k oslavě jako třeba v hradeckém Sunparku na Poprázdninové UHK party.

Středa

V Retru vystoupí Brian & Jayyare. Buena Vista Social Club v Plzni pořádá akci Smím prosit? Hrát se bude k tanci, a to latina! 

Čtvrtek

Ve čtvrtek se můžete naladit na víkend ve Stormu na Loading Weekend, kam je vstup zdarma. V Mirage na Újezdě se hraje Raggajungle, drum´n´bass v předvedení IA + Soundproof crew djs. Brněnské Sono zce na Get on up!

Pátek

Pátek můžete přivítat ve Stormu na Crossover party. Představí se 3 české a 3 zahraniční kapely. V Roxy bude hrát reprezentant britského labelu RAM Records, Andy C. V klubu Cover Place se bude hrát na Orange Recordings, hrát se bude tekno a dnb. Plzeňský Pantheon zve na Clubing. Vol.III. Block 12 ve Zlíně pořádá 100%tech house, hrát bude Tokátko.

Sobota

V sobotu se koná DYI karneval, a to všude možně po Praze, ale také třeba v klubu Cross, kde se uskuteční Afterparty po DYI karnevalu. Na Night Resident's v klubu Bocca v Olomouci se bude hrát house. Kapela Pio Squad se účastní benefiční akce pro Bangladéš. Akce v jihlavském klubu Soul podpoří vzdělávání bangladéšských dětí. 

Neděle

V neděli můžete týden uzavřít třeba na akci General Kryspeen v Akropoli. 

Připravila: mia

Poslední komentáře