Zpět

Party tip na týden 1. 8. - 7. 8. 2011



Party tip na tento týden ti přinášíme z pražského Silwer Café z Jungmannova náměstí, kde každý čtvrtek pořádá skvělou akci DJ Martin Frank.

Pondělí

V pondělí se ve stylu Funk, Latino a Soul,  potkáme v pražské Wakatě. Na akci nazvané All 45`s zahrají DJ's Goldstar a Mr. Ultrafino. 

Úterý

Ku bar ve spolupráci s doklubu.cz pro Tebe na úterý připravil akci nazvanou Be a Tuesday DJ!, na které se představí DJ Steri J, jeden z největších talentů pražské klubové scény. Dj Steri J je velkým objevem letošního roku (na scéně od února). Od svých 6ti let se věnuje hraní na piano a své letité zkušenosti přenáší do každého svého hraní. Jeho hudba je směsicí deep house, vocal house a funky house. Zkrátka perfektní kombinace na navození té správné Lounge atmosféry.

Středa

V tančírně ve Žlutých Lázních vystoupí kapela Rí-Ra, která se věnuje tradiční irské a keltské hudbě. Pokud ti to bude málo, stav se ještě ve Studiu 54 na afterparty.

Čtvrtek

Začíná další z velkých festivalů letošního léta a to Sázavafest 2011, který proběhne v areálu Zeleného Ostrova u Benešova. Během tří dnů se na jedenáctém ročníku Sázava festu objeví jména jako The Subways, Kosheen, Irie Révoltés, nebo německá legenda Alphaville. Určitě sympatická zpráva je, že první den festivalu je vstup zdarma.

Pátek

Havana Club Mojito Tour pokračuje a svou zastávku si tentokrát udělá v Brně. Na konci týdne tak můžeš navštívit Havana Club Bar a vychutnat si zde Mojito od předních českých barmanů.

Sobota

Pokud ti páteční smršť kubánských koktejlů nestačila, skoč na šalinu a další Mojito - v rámci Havana Club Mojito Tour - si dej v brněnském Coctail Baru Šilingrák.

Neděle

V šest večer zahajuje právě v Silwer café baru DJ Martin Frank svou další The Garden House party.

Poslední komentáře