Zpět

Párty tip na týden 10.6. - 16.6.



Povodně jsme snad úspěšně přestáli a sluníčko začalo pěkně pálit! Začíná tak skvělý čas open airů, zahrádek a tance pod hvězdami. Poslední měsíc před prázdninami kluby jedou na plné obrátky a my vám tak můžeme servírovat následující akce.

Pondělí

Free Mondays v Roxy se tentokrát odehrají v duchu warm up party na festival Svojšice. Hrát budou Djane Mayla vs. Nika 77, Marcus Cooper, Dzejár aka Roger Venzent, C.C. Denton. V divadle Archa bude koncertovat geniální kapela z devadesátek - My Bloody Valentine, která se před několika lety dala zase dohromady a prý jim šlape jako zamlada! Brněnské Mersey bude znít v rytmu salsy, kterou se můžete naučit na akci Noche Latina.

Úterý

V Duplexu se jako vždy v úterý koná Club Mint, svěží a moderní housovou muziku vám budou servírovat  Macio a Andy Road. V Chapeau Rouge bude pěkně veselo - hraje se na každém patře něco jiného, vystoupí zde třeba Morkobot. Klub K2 v Českých Budějovicích nabízí Ska, které zde bude hrát DJ Moudrák. Retro party pořádá Level Music Club v Hradci Králové.

Středa

Duplex vám ve středu nabízí vstup zdarma - na Free Wednesday zahraje DJ Pierre Marco. Zcela nový klub Zephyr pořádá party Saw that s DJs Stifler Selecta a Dirty Little Toaster. Plzeňský klub Pantheon nabízí tanec na party A little party s DJ Forsterem. Ústecký klub Emco poskytne azyl všem znaveným po práci, aneb Afer Work Party. V klubu K2 v Českých Budějovicích zahraje DJ Body Bass, který se taneční muzice věnuje už od devadesátých let a v současné době servíruje hlavně dubstep a techno.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v klubu Retro uskuteční společná show Celeste Buckingham a Majka Spirita. Radost Fx pořádá jako vždy ve čtvrtek FX Bounce, tentokrát The Diamand Night - hrají Kwe, Jorgos a Kooegee. Klub 360° Lounge Bar pořádá party Faster, pussycat! Kill! Kill!, což je party, která propojuje béčkové filmy a nečekanou muzikou. V brněnském klubu Vyhlídka se bude hrát house produkovaný DJ Poco. Sekt zdarma by měl být dostupný v olomouckém klubu Meex na party Free Sekt for girls.

Pátek

Kam v pátek? Co třeba do klubu Jags na Dirty Beats, hrát se bude house, electro a progressive! V Radosti FX se koná party Animals, premiérová party, kde zahraje francouzský DJ žijící na Ibize - Dimitri Nakov. Klub Hudi Ilusion nabízí zajímavý koncert Jamese Colea. V klubu Galaxy Hrdly zazní dnb - na 3. Drum and Bass party zahraje Katrin a Katcha. Brněnské 7.nebe pořádá party Dirty Trips DJs Miss Electric (AT), Chris Ecker (AT), Nois, Matimur a Warphil. Klub Teepee na brněnském Prýglu zahajuje letní sezónu akcí Imagine s DJ Nathanem C. Ostravský klub BBarak pořádá pravou hiphopovou show s ABDE & DENO ft. Sharlota. Party Hed Kandi se přesunuje do plzeňského Pantheonu. Michael Burian zahraje v klubu Ďábelská huť v Liberci, DJ Lafayejte v klubu Gimlet v Pardubicích.

Sobota

V Roxy můžete pařit na party magazínu Freeride.cz, kde vás čeká hiphopová a rnb muzika, módní přehlídky a surfová videa. V Mecce se koná MeccaZOO, hrají Darren Knight, Martez Ortega,Tony Angelo a Ruslan Sava. Liberecký klub Experiment uvítá techno dvojku Daho a Ginger. Pardubický klub The Big bang pořádá  Bass Connect s DJ Pixiem, takže se můžete těšit na pořádnou dnb jízdu. Plzeňský klub PH+ nabízí hned pět elementů a vy můžete sami poznat, který je vám nejbližší - těch pět elementů je pět DJů Andreas Bervin, Attila Csonka, Boona, Lupe a Techas. Budějický klub K2 pořádá techno noc X Mix, kde bude slavit narozeniny DJ Body Bass, a to ve společnosti DJů Spiriakose, Steena, Franke, B.unq!, Legend Bee a Salath.

Neděle

A v neděli? Co se něčemu přiučit a vyrazit do školy DJs? Koná se v klubu Jags.

Připravila: mia

Poslední komentáře