Zpět

Párty tip na týden 11. 4. - 17. 4. 2011



Pondělí

Možná budeš překvapen stejně jako já, ale už na konci týdne sudí pískne konec první půle měsíce dubna. Mezi poločasy rozhodně žádnou pauzu nečekej, vrhneme se do toho po hlavě, takže pokud ti to zatím nestačilo jsi na správném místě! Máme tu čerstvé párty tipy pro tento týden, i když začneme netradičně akcí, kterou už máme za sebou. V pátek a v sobotu se v SaSaZu konal mejdan tanečník roku. Kdo byl tak ví, ten kdo takové štěstí neměl, může litovat a checkovat výsledky a video z finálového battlu.

Úterý

Pokud si myslíš, že i ty můžeš soutěžit nebo být dokonce ve finále příštího ročníku téhle taneční show, máš teď jedinečnou možnost zjistit, kde  v nadcházejícím týdnu potrénovat a zlepšit svoje skills.

Středa

BRNO JE ZLATÁ LOĎ

Čtvrtek

Party,  která se koná v pondělí 11. dubna, určitě dostatečně prověří tvoje kvality! V brněnském klubu Perpetuum pokračují legendární Drum'n'Bass pondělky pod dohledem DJs Blulajty a Rippy. Úterní trénink můžeš absolvovat také v Brně. V klubu Favál si nenech ujít tradiční farmaceutickou nálevku - mejdan, který pořádá Unie studentů farmacie. O hudbu se postará DJ Danns.

Pátek

To cos‘ v Brně natrénoval, můžeš ve středu 13. dubna zúročit v pražském SaSaZu na párty nazvané Vinyl is Back! A pozor!! jako DJs se tu představí skutečné české houseové legendy Loutka & Bidlo. Navíc ke vstupence patří i neomezené doplňování tekutin zdarma! Vracíme se do Brna… Každé úterý a čtvrtek patří klub Franklin pouze latino rytmům. Stav se na Salsa & Zouk Party.

Sobota

PRVNÍ NAROZENINY THEATRO MUSIC CLUBU

Neděle

Možná jsi o něm ještě neslyšel a právě to by mohl být dobrý důvod pro to ho navštívit. Řeč je o pražském Theatro Music Clubu, kde se v pátek 15. dubna sfoukne první svíčka na dortu. Chybět nebude welcome drink z výběru koktejlů Mixing Hennessy, vystoupení oblíbeného baviče a kouzelníka Richarda Nedvěda, dvě krásné GoGo tanečnice a hudba v podání DJs Rockstara a Robina.

Pokud jsi fanoušek pořadu rádia Kiss Hády – Sense of beat, program na sobotu 16. dubna je jasný:  Sense of beat show rádia Kiss Hády live ve Fabrice v Letovicích. Celým večerem bude provázet David Sámo Samuel a o hudbu se postarají skvělí Sense of beat DJ´s  Sean John a Heavy Hev.

Neděle je opět ve znamení klidu a pohody.  V jazzovém klubu Bílý Koníček na Staroměstském náměstí v Praze, zazpívá Jan Smigmator své oblíbené swingové písně.

Poslední komentáře