Zpět

Párty tip na týden 12.8. - 18.8.



Sezóna všech možných open airů pokračuje vesele dále a počasí jí stále přeje. A kluby se začínají také pomalu probouzet, takže výběr je teď velmi bohatý. Pokud máte hlouběji do kapsy, můžete vyrazit dokonce na festival, na kterém se vstup neplatí a přesto si na něm můžete užít ty největší světové hvězdy, jako je třeba Fedde le Grand!

Pondělí

Pondělí přináší tradiční party Free Mondays v Roxy, které jedou i přes prázdniny. Na koncert můžete vyrazit třeba do Lucerna Music Baru, kde bude hrát Groundnation. Na pravou Diskotéku můžete vyrazit do klubu Music Hall Hejtman v Chlumu u Třeboně.

Úterý

V úterý si můžete zatančit třeba v klubu Chapeau Rouge, kde se koná akce Partylicios. Hrát se bude progresivní muzika a dýdžeje bude doprovázet také baskytarista! Radost FX nabízí party Nation2Nation, kde si zatančíte, ale také se seznámíte s cizí kulturou. V úterý je vstup zdarma do Crossu na Culture Move, kde vystoupí kromě jiného dvě zahraniční kapely. Kulturní dům u Jezera ve Stráži pod Ralskem bude tento večer hostit vzpomínkovou party, na které vystoupí celá řada DJs a druhý den navazují wakeboradové závody. Party se samými hitovkami můžete zažít v Level klubu v Hradci Králové na Top Music Chart.

Středa

Středa přináší třeba MTV opening dance night, která se koná v klubu Queen's music club. Chcete kalit, ale jaksi nemáte peníze na drinky? Zaplaťte poměrně malý vstup do Yes! clubu a máte víno zdarma! Na house můžete vyrazit třeba na akci Love Profusion do klubu 360º Lounge Bar. Laffayette & Djane Mejsi & Shorty budou úřadovat v klubu Retro. Big Wednesday s DJ Marothem se bude konat v klubu Paradox v Českých Budějovicích.

Čtvrtek

Čtvrtek je prý malý pátek. Také si to myslíte? Zajděte na Little Friday s Marty Fishem do Duplexu. Radost FX opět pořádá FX Bounce!, tentokrát s DJ Kwé a Noirem. V klubu Lucerna Music Bar se sejdou fanoušci tvrdé elektroniky - zahrají zde Front Line Asembly. Máte rádi bruslení a tanec? Ideální spojení zažijete v Meet Factory na Poxxoxo 80's Roller Skate Disco. Meex Club v Olomouci ve čtvrtek nabízí Free čtvrteční party.

Pátek

V pátek si můžete vybírat hned z několika open airů. Pokud chcete ušetřit na vstupném, můžete vyrazit do festivalového parku v Hradci Králové na The Sun festival, kde vás housovými rytmy obláží třeba Fedde le Grand a mnozí další. Areál lesního zátiší přivítá Wonderland, vstupné je dobrovolné a vystoupí třeba Stephunk T. Summerland s DJ Brianem, Laydee Jane a dalšími se bude konat v areálu pivovaru ve Vratislavicích. Klub Havana uvádí Friday night fever, hrát se bude house. Brněnský klub Teepee na přehradě pořádá Famous Week s Kaisersozem a Martinem Grednerem. Akce se koná celý víkend!

Sobota

Doufejme, že počasí bude přát open airům i v sobotu, protože se koná například Mystic Rave v Praze na Štvanici. Hraje třeba Pat Heart a mnozí další. Jiný open air se koná v Lomu Olšovci. Roxy pořádá Rave-up, kde se bude hrát na obou stagích. Madness Dance Harbor můžete zajít do Duplexu, hraje třena rakouský DJ Andy Mik. Sunset vol. 2 se koná v Mole No.1. Táborský klub Kotnov nabídne fanouškům techna akci I love techno. Kolínský klub Staré lázně slibují velkou jízdu díky akci Dark Paradise, na které zahraje Yan Dark.

Neděle

A pokud vám bude i v neděli po všech těch open airech a akcích smutno po muzice, vyražte třeba do Deja vu na Siestu, kde vám bude neděli zpříjemňovat chilloutová muzika.

Připravila: mia

Poslední komentáře