Zpět

Párty tip na týden 12.8. - 18.8.



I další srpnový týden se zahraniční kapely a dýdžejové chystají spíše na festivaly, ale i tak můžete v klubech příjemně zapařit. A navíc neriskujete, že vám bude celou noc pršet. Přečtěte si, které akce nás zaujaly!

Pondělí

V pondělí můžete tradičně navštívit Roxy. Koná se tam opět Free Mondays, tentokrát půjde o warm up před Mácháčem a zahrají vám John Culter, Bon Finix a Revis, vstupné se pochopitelně neplatí. Pokud zajdete do klubu ON, pak vám v pondělí nabídnou párty konanou u příležitosti Prague Pride. Pondělky zdarma v rytmu dramce, čili Free DNB Monday nabízí brněnská Fléda, hraje jako vždy například X.morph. Na Hip hop a rnb si můžete zajít do zlínského klubu DJLab.

Úterý

V úterý se v klubu Duplex s tou nejhezčí terasou koná akce La Musique Divine, na které bude hrát DJ Chris 93 z Itálie. V klubu Cross se uskuteční party CULTURE MOVE with KREMA KAWA (BEL) & GADJO.CZ & DUBSTBLOG DJS, hrát se bude pochopitelně na obou stage. Žižkovský klub Infinity pak nabízí akci Pure oldschool Fever, kde večerem provází dýdžej Giacomo.

Středa

Ve středu se nabízí akce BEACH & SHADES v patřičně rozjetém klubu M1 Lounge, kde zahrajíMAD SKILL a KOOGE. Každou středu můžete chodit do klubu Yes! na party Dirty Chick(s), kde můžete očekávat techhouse a house. Party Soulgasm se koná také tradičně ve středu v klubu Theatro a hraje na ní dj Rockstar, vstup je zdarma! V Českých Budějovicích se tento den konají dvě zajímavé akce. Jednak je to Jazzbeat v klubu Street Beat, kde zahraje dýdžej E2rd Traumaxowski. Dále pak RnB Party v klubu Paradox, kde bude gramce roztáčet dj Ramel.

Čtvrtek

Čtvrtek je v Radosti FX zcela ve znamení hip hopu, koná se zde pověstná party FX Bounce! tentokrát s podtitulem From Sudan to Prague - bude totiž hrát dýdžej Koogeee ze Sudanu! Palác Akropolis pořádá akci, na které se bude hrát na dvou stage. V Divadelním baru se bude hrát minimal a funky house a konat se zde bude party Vinyl Adicction s DJ Lanou a na Malé scéně se pak uskuteční Bassasins s DJs Aztek & QBE a znít budou electro breaks. Na Pel Mel můžete vyrazit do Arctic Music Clubu v Olomouci.

Pátek

V pátek se zajímavými akcemi roztrhl pytel, takže pojďme rychle na to! V Roxy se opět koná večírek Flow, tentokrát bude hrát Pat Heart jako host. Radost opět uvítá party Remember house, hraje osvědčené duo Pavel Bidlo a Michal Loutka a hrají se pěkně staré desky! Party Vendetka se odehraje v brněnské Flédě, do deseti je vstup zdarma. V táborském klubu Kotnov bude tentokrát vystupovat Michal Burian - koná se zde akce Style Fight. Na DNB Nation můžete vyrazit do klubu Absolut Music Club ve Vyškově. Na Bílém kameni na Mácháči se koní Studio 54 Trojka vodka party, takže bude pěkně živo! Olomoucký klub S-cube pořádá akci RAJJA GUNJLE 12, hrát se bude na dvou stage!

Sobota

I v sobotu se můžete zúčastnit warm upu na Mácháč, tentokrát v klubu Imperium v Lounech. Zahrají Carl Lope a Marthy. Liberecký klub Experiment pořádá narozky, čili akci The 40th birthday of EAZY, na které se bude hrát hip hop. Po dlouhé době bude zase hrát dýdžej Tráva - na akci DJ TRÁVA A WONDERBEAT DJS v baru Nebe v Branžeši. na Chrisa Sadlera musíte vyrazit do Jičína - v klubu Moonster se koná akce EXCLUSIVE HOUSE NIGHT Párty.

Neděle

V neděli by se jistě hodilo něco uklidňujícího - například world music. Tu vám zahrají v klubu Cross na akci JAMASTERAP & WORLD MUSIC.

Připravila: mia

Poslední komentáře