Zpět

Party tip na týden 14. 11. - 20. 11. 2011



Naivně jsem si myslel, že uplynulý týden bude klidný a nenáročný. Nestalo se tak. Pomalu ztrácím přehled o tom, kde to vlastně bydlím. Do práce naštěstí ještě trefím, takže právě máte možnost se seznámit s čerstvou nadílkou parties a akcí pro tento týden. Bude to možná trochu víc strohé, neboť mi záleží na vašem zdraví, pravidelném stravování a především na vydatném spánku. No, primárně bych si teda přál, abych výše zmíněné platilo především pro mě, ale my to společně určitě zvládnem ;)

Pondělí

Můžeš na toho pána mít názor jakýkoliv, může se ti líbit, můžeš ho nesnášet, ale to je asi tak všechno co s tím můžeš dělat, protože kvality George Michaela jsou neoddiskutovatelné. V životě nezazpíval jediný tón falešně, a pokud se o tom chceš přesvědčit, navštiv pražskou 02 Arenu. Čeká tě Symphonica: The Orchestral Tour.

Úterý

Ne, že bych chtěl nějak protěžovat pražskou 02 Arenu, jenže když se za sebou sejdou dva koncerty jako je vystoupení George Michaela a Lennyho Kravitze, nelze o tom neinformovat. Tenhle newyorský multi-instrumentalista jistě nezůstane za kvalitou Geogova pondělního koncertu příliš v závěsu, takže se rozhodně taky máš na co těšit! Uslyšíš spoustu známých hitovek a především pak šlágry z aktuální desky Black and White America. Za zmínku také stojí, že jako support se na pódiu objeví Raphael Saadiq.

Středa

Legendární postavička B-Real z neméně legendární hip-hopové formace Cypress Hill se ve středu objeví na pódiu v pražské Roxy. Předskakovat budou američtí Psycho Realm. Pokud nebudeš v Praze, ale třeba v Ústí nad Labem, potom můžeš v Cirkusu zkouknout společný koncert Sunshine a Niceland. Fajn informace určitě je, že ve čtvrtek je státní svátek, takže nemusíš brzy do hajan.

Čtvrtek

Statní svátek je samozřejmě potřeba oslavit, zvlášt když je to svátek boje za svobodu a demokracii. Jinak by sem asi těžko mohli jezdit koncertovat američtí rappeři, jako třeba Tah Phrum duh Bush. Na něj se můžeš jít podívat do pražského Popocafepetlu. A pro fajnšmekry tu ještě máme koncert Fina Greenalla v Meetfactory. Fink svoje desky vydává na renomovaném labelu Ninja Tune a to mluví samo za sebe.

Pátek

Fanoušky „drum bácu“ určitě potěší páteční selanka v pražské Roxy, kde se na jednom pódiu potká celá řada zajímavých DJs. Tím nejzajímavějším a pro tento večer jistě speciálním hostem pak bude Roni Size. Pro fanoušky hip-hopu se zase rýsuje zajímavá party na Lávce. Po dlouhé době bude k vidění Indy & Wich! Tuhle dvojku doplní i La4 a KMBL neboli Indy a Rae z Clou! No, a aby toho nebylo málo, James Cole a DJ Scarface pokřtí svůj společný tejp Jed na Krysy.

Sobota

Sobotu konečně strávíme mimo smogem zahalenou Prahu. Nevím sice, jestli je na tom Brno, co se rozptylových podmínek týká, lépe, každopádně akce Intergalactic slibuje večer plný zábavy, zvlášť když se za DJským pultem vystřídají SMACK, Tuco a Alyaz. Tohle si můžeš vychutnat v klubu Perpetuum.

Neděle

Neděli lze kvalitně strávit na strahovské Sedmičce, kam dorazí hodně našlapaná americká formace Turbo A.C’s. Jejich předskokany budou mělničtí harcovníci Anyway, kteří už toho mají taky dost za sebou, a vzhledem k novinkám z jejich tábora to vypadá, že asi i něco před sebou, nechte se překvapit ;)

Poslední komentáře