Zpět

Párty tip na týden 14.10. - 20.10.



Příští týden přinese koncert tolik populárních Parov Stelar. Tenhle večírek v rytmu electro swingu si jistě nenechá ujít mnoho návštěvníků. Konat se budou hned dva festivaly. Kromě festivalu Imagination máte na výběr ještě festival Fíve.

Pondělí

Free Mondays v Roxy bude tentokrát komplet taneční. Zahrají Twisted Minds,A-Cray, BifidusAktif, Suki,Pe:te, Eska a Halbax. V Crossu zahraje na Los Tekkenos několik kapel, dole bude znít techno už od devíti hodin. V Incheba Aréně pak propukne koncert Parov Stelar. Bohužel v současné době již vyprodaný.

Úterý

Chtěli byste se naučit míchat muziku? Zúčastněte se DJ Akademie v Roxy! Osaháte si DJ techniku a věnovat se vám bude profesionální DJ. V hradeckem Level Music Clubu bude pouštět DJ Luky Hity na vaše přání. Brněnský Sklenick uvádí party Stallion Station, hrát se bude dnb, reggae, trap a podobné druhy muziky.

Středa

Ve středu můžete zajít do Duplexu zdarma, koná se zde Free Wednesday. Hrát bude Enrico a Pierre Marco. V Paláci Akropolis můžete zajít na akci, kde hraje DJ Sirius. Zlínský klub Block 12 nabízí party DJ Bar. Perpetuum v Brně připravilo akci Perpetuum DNB Night. Znojemský klubu GoGo  pořádá Párty Funges.

Čtvrtek

Ve čtvrtek bude v Retru hrát Dj Roberto Chochola, v Duplexu se koná party Little Friday, na které hraje P-Jay a Mark Evil. V brněnském Mersey proběhne Oldies party, v klubu Perpetuum bude úřadovat DJ Orbith a přátelé.

Pátek

Klub Storm se pěkně rozjel a tento pátek láká na Breakstorming w/ A.Skillz!. V pátek máte také na výběr ze dvou festivalů. Zajít můžete buď na festival Five do Arkád, kde se bude hrát hlavně house a vystoupí třeba Kosheen, pokud vás láká spíše drumandbass, vyražte na festival Imagination. V Roxy bude úřadovat Subgate na Warm up party k Be twenty one. Liberecký Experiment nabízí party Heart Attack, která se ponese v duchu drumandbassu. Ostravský Fabric pozval DJ Deep Noise na akci Techýnko. Pardubický Gimlet přichystal akci Dancing Night.

Sobota

V klubu Chapeau Rouge se koná akce Bass Drop, hrát se bude také živě, koncertují zde Young Primitives.  DUPLEX restaurant/club  pořádá Tel Aviv Session. V brněnské Zbrojovce se uskuteční party Akce Z, na které bude muziku vybírat také Pavel Bidlo. Na 5. narozeniny Mafia Records můžete zajít do táborského klubu Kotnov. Vystoupí Rytmus a El Nino. Music Hall Hejtman v Chlumu u Třeboně láká na party Ibiza Revolution, na které se bude hrát house. Dance Hall v Opolanech bude znít housem, koná se zde Warm up na festival Magnetic.

Neděle

V neděli vystoupí v Lucerna Music Baru Maceo Parker. Na Chapeau Connection v klubu Chapeau Rouge zahraje DJ Tráva.

Připravila: mia

Poslední komentáře