Zpět

Párty tip na týden 14.6. - 21.6.



Už jen tři týdny si budeme užívat klubů. Ty poté většinou zavřou a vyženou nás na festivaly. Tento týden si můžete užít třeba Spectrasoul ve Stormu, nebo americké tvrďáky Bodycount s Ice-T!

Pondělí

V pondělí můžete zaskočit ještě na Free Mondays do Roxy, hrají pouze DJs Selecto a Komandante. Ve Žlutách láznícj proběhne Latino Night live.

Úterý

V Crossu se bude pařit na obou stagích, dole na drumandbass, nahoře pak zahraje Eddy Allen and the CCTV Allstars. V klubu Akropolis můžete navštívit akci DrumBass Tuesday, hrát budou Reprospekt Crew. Hraje se v divadelním baru.

Středa

Ve středu zavítají do Roxy legendy Body Count s Ice-T. Ve Stormu se opět za vstup nebude vybírat, konají se Wednights, hrají Minds, Halbax a Bad Control Crew. V Cafe baru La Vanilla ve Staré Boleslavi zahraje Orikoule, tedy Orion a James Cole.
Na FX Bounce v Radosti FX tentokrát zahraje DJ Lipi, takže má akce podtitul From Bratislava to Prague. V klubu Roxy proběhne klubová noc k festivalu United Islands. Hrají DJs High Corporation, Hard to Frame, Papal Visit.
Spectrasoul přijedou do Stormu představit své nové album The Mistress. V Radosti FX se koná One Night s Danem Cooleym, Josefem Sedloněm a Sonority naživo. Táborský Kotnov poctí návštěvou Tráva, který zahraje na Techno House Lovers. V klubu Mexx v Telči vystoupí Separ. Brněnské Sono zve na Ibiza Exploasion. V kempu Věšín se uskuteční festival Soundfeer, kde zahraje třeba Alexander Robotnick.
Romain Casa a další vystoupí na afterparty po festivalu United Islands v Roxy. V plzeňském Pantheonu se odehraje Different.cz Night. Otevírá se také klub na pískovně v Mlékojedech, kde zahraje kapela Simple Muffin. Klub Kahan v Mostě pořádá Tropical Beats s DJ Kopym. Zlínský Block 12 zve na Back2Rehab Vol. 1, hrají DJ NobodyListen & DJ Rusty.
Ve Žlutých lázních bude hrát DJ Funky Machine a Igor Ochepovsky.
Připravila: mia

Poslední komentáře