Zpět

Párty tip na týden 16.12. - 22.12.



Tak co, máte už nakoupeny všechny dárky, upečené cukroví, bytem se lyne vůně purpury? Anebo máte vánoc a koled plné zuby a rádi byste se schovali někam, kde s nimi nebude rozhodně hrozit srážka? Vydejte se do klubu, nebo na zajímavý koncert, tady je naše nabídka!

Pondělí

V pondělí můžete zajít třeba do Lucerna Music Baru, kde by měli koncertovat Monkey Business s mnoha různými hosty. Na Flédě se budou hrát opět zlámané beaty na Free DNB Monday, zahraje třeba X.Morph. Po otvíračce funguje naplno klub Dolská ve Špindlu, tentokrát zde zahaje DJ Luky.

Úterý

V úterý by vás mohla zajímat akce Reggae&Dub v Crossu, na spodním podlaží se hraje elektro. Dále vás pozveme na Fairytales Tuesday, na kterém se bude hrát techno, elektro a psytrance. Party UHK Christmass se koná v hradeckém klubu Level.

Středa

Velmi zajímavá akce se uskuteční v Lucerna Music Baru, odehraje se zde koncert Android Asteroid, který v sobě zahrnuje například DJ Vadima. Klub M1 Lounge přivítá Berry with sexy DJKoegee. Českobudějovický klub Paradox zve na DJ Marotha a Big Wednesday. Dance klub u Kolji nabízí party Riders a house. Deep house na vás bude čekat v klubu Sklenick v Brně na party se zajímavým názvem Romantika v koupelně.

Čtvrtek

Ve čtvrtek pořádá Radost FX tradičně FX Bounce, tentokrát s DJ Kwé a dalšími. Na Singles party v rytmu housu můžete zajít do klubu Level v Hradci Králové. Mersey v Brně nabízí Oldies party s DJ Timem.

Pátek

Páteční předvánoční noc můžete protančit třeba v klubu Storm na party Devastator, která potěší ty, kdo mají rádi pěkně tvrdé hraní. Finále mistrovství v balení cigaret si nenechte ujít v klubu Roxy, party Smoking Fast Fingers doprovodí ještě Nu:Tone a A.Skillz! Klub P.M. nabízí party Represent Scary Party, na které se uskuteční třeba volba jenhrozivějšího kostýmu a hrát se bude hiphop. Naši hiphopovou špičku můžete slyšet v klubu Lávka na živo, vrcholí zde turné Idiot & Moby Dick show! s Vladimirem, Jamesem Colem a dalšími. Zlínský klub Uni vás zve na Movie show, kde se bude hrát house. X-Mass Bomb se koná v jabloneckém klubu dEPPl.

Sobota

V sobotu vás potěší v klubu Chapeau Rouge dvojka Hiffi & Jacob. Fléda slaví tento den své dvanácté narozeniny, gratulovat budou Tatabojs. Párty Colourful House se uskuteční mimo Prahu, ve Špindlu v klubu Dolská hrají Dan Cooley and Bidlo. Táborský klub Kotnov přivítá Smacka. V libereckém klubu Experiment zazní techno na akci Tech de France. Na akci Trylobeat ve zlínském Blocku 12 zahraje DJ Koogi.

Neděle

V neděli před vánoci vám nabídneme akci Seductive Sunday v klubu Yes, hrají Djs Swaggar & Teddy Ziggy, zaznít má to nejlepší z housu a hiphopu.

Připravila: mia

Poslední komentáře