Zpět

Party tip na týden 16.2. - 22.2.



Vysokoškolákům chtě nechtě začíná po zkouškovém semestr a s ním také každodenní povinnosti. Oslavit začátek nového semestru mohou třeba na křtu fungl nového alba LA4 a DJ Wiche, ke kterému dojde tento týden v Roxy.

Pondělí

Uvítací party pro vysokoškolské studenty můžete navštívit třeba v klubu M11, na party Welcome back  hraje třeba DJ Bonboy. Na Los Tekkenos v Roxy bude vyhrávat DJ Sherpa a hosté. Fléda v Brně zve na Freaky Mondays, hraje James D.

Úterý

V klubu Chapeau Rouge se koná akce Spin. Hraje zde Aicher Clark a Synaptik. Brněnská Fléda nabízí studentskou party Pohádkové půlení, což je maškarní party Mendelovy univerzity.Olomoucký klub Metro pořádá Fotbálkový turnaj.

Středa

Ve Stormu proběhne klasicky Wednights se vstupem gratis, hraje Bifidus Aktiv a další. V Roxy vystoupí metalová kapela Architects. V brněnském klubu 7. nebe se koná party Masarykovy univerzity Tomorrow night. Klub Paradox v Českým Budějovicích přivítá DJ Roony na Lets party.

Čtvrtek

V Radosti proběhne jako vždy FX Bounce, tentokrát DJ Kwé doplní DJ Lipi z Bratislavy. Brněnské Perpetuum přivítá víkendu chtivé na party Kick, aneb vykopni víkend. Hradecký Level zve kuřáky i nekuřáky na Smoke Free Party v pirátském stylu. 

Pátek

Na druhém pokračování jump-upového mejdanu Duck out v klubu Storm vystoupí Macky Gee z Británie. Fanoušci deep housu se jistě těší do Roxy na německý úkaz Claptone. V plzeňském Pantheonu vystoupí Michael Burian, v dalším plzeňském klubu Buena Vista se prvně objeví čerstvý otec Separ. Táborský Kotnov nabízí Noc komiksů, maškarní party, na kterou máte přijít převlečeni za oblíbeného hrdinu z komiksu. V hradeckém Sunparku můžete navštívit warm up na Zimní LIR s B Complexem.

Sobota

Jak již bylo řečeno, v klubu Roxy bude křtít novou desku LA4 a Wich. Klub Magnum zve na Flower bombs s DJ Jaquiline a dalšími. V brněnském Favále se bude hrát psytrance na Planet Blue Night. Do ostravského Fabricu můžete vyrazit na House Factory Live s Ali Wilsonem z Británie. Zlínský Block 12 poct svou návštěvou Kapitán Demo. Music Bar Týt na Kladně zve na Reggae a ska mejdan. V jihlavském Soulu můžete návštěvou koncertu Pio Squade podpořit dobrou věc.

Neděle

V neděli si můžete připomenout zpěváka Petra Muka. V Lucerna Music Baru se koná koncert k jeho nedožitým padesátinám. 

Připravila: mia

Poslední komentáře