Zpět

Párty tip na týden 16.9. - 22.9.



Léto bohužel končí a s ním i tancování pod hvězdami. Ale nesmutněte, kluby se na nás připravují a zvou jednu hvězdu za druhou. Příští týden k nám třeba zavítá Sigma, takže budou slavit fanoušce drumandbassu, a také majitelka jedno velmi výrazného hlasu tanečních hitovek - Amanda Wilson.

Pondělí

Pondělí přináší zajímavý koncert. V klubu Lucerna Music Bar budou koncertovat Man without country, což ocení milovníci atmosférických zvuků. Free Mondays v Roxy tentokrát nabídne kapelu the Linings a poté dýdžeje R.A.A.F., Martina Eweeka, Rusty Foxe a Milla. Los Tekkenos se budou konat jako každé pondělí v klubu Cross, hrát se bude techno a elektro. Brněnské Mersey zve milovníky latinských rytmů na party Noche Latina.

Úterý

V úterý běžte třeba do klubu Yes! na Spotlight Jam, kde se za gramce postaví Black Jesus a Tony Mofyah. Duplex nabízí opět Club Mint, noc plnou house a elektra, na které hrají Raffael De La Rue a Andy Road. Music Club Zlatý Strom tuto noc plánuje Coctail clubbing mix. Do Chapeau Rouge můžete vyrazit na Partylicious, hraje Lu Michell a Poeta.

Středa

Zajímavá akce se připravuje v Lucerna Music Baru. Na party Kecejme do toho se sejde mnoho umělců všech možných žánrů. Nový klub Top Gear slibuje mnoho příležitostí k tanci, tuto středu například party s Michaelem C. Music Land ve Zlíně nabízí party I love college, kde bude hrát Eddie a Mushroom a znít bude house.

Čtvrtek

V Roxy se bude ve čtvrtek vyhrávat house, na party Showtime budou tracky vybírat Biodan a Manio. Radost FX jako každý čtvrtek bude patřit fanouškům hiphopu a party FX Bounce, tentokrát s hostem z Českých Budějovic, hrát budou DJs Kwé, Saybon a Rame. Klub Maxim slaví první narozeniny a pořádá narozeninovou party v hollywoodském stylu. Mersey Music Club nabízí Oldies party.

Pátek

V pátek vás klub Havana láká na Crazy night. Tančit se bude i v klubu Buddha Bar, kde vystoupí Lumiere, Lucas Hulan a Clubvibe. Kladenská Poldofka pořádá Warm Up! 12 / Suicide Edition, hrát se bude dnb. Brněnská Fléda potěší milovníky dnb, na Vendetě bude hrát mimojiné Joy Cunning. Další pořádnou dnb akci nabídne klub S-CUBE v Olomouci, na Drum upvystoupí třeba DJs X.Morph, S4P live nebo Indigoboy. Liberecký Experiment  pořádá party Moonlighting už sedm let, další pokračování se koná tento pátek. Českobudějovický Klub K2 láká na Subgata z Prahy, kromě něj na party Discodaddy zahrají ještě Swoop,  Amann J.J. a  Blueberry.

Sobota

Další party pro dnb fanoušky se uskuteční v Roxy, kam zavítá Sigma z veleznámého labelu Hospital. Do Duplexu dorazí na Feelings Amanda Wilson, jejíž hlas budete znát třeba ze známé hitovky od Avicii. Pořádně horko bude v klubu Coverplace na Fetishnight. Teplický Music klub Nexo pořádá party Suit Up, kde se bude hrát house. Klub Galaxy Hrdly uvítá milovníky vína a housové muziky na Víno-Braní. V klubu Boss bar v Poděbradech se koná Boss in da House Night.

Neděle

Tančit se bude i jičínském klubu eMko, kde můžete i v neděli zakalit na Jägermeister Party.

Připravila: mia

Poslední komentáře