Zpět

Párty tip na týden 17.6. - 23.6.



Tento týden začíná naplno festivalová a openairová sezóna - konají se Svojšice s celou řadou hvězd, nebo United Islands, které se nekonají na ostrovech, které byly spláchnuty povodněmi ale na pražské Ladronce.

Pondělí

V Roxy se v pondělí konají opět Free Mondays, tentokrát s DJs Selecto a Komandante. Prima podnik na drink a nějakou tu muziku Deja Vu pořádá Siestu. Brněnská Fléda zase tradičně zve na Free DNB Mondays, hrají Casper, Sayko a další.

Úterý

Duplex nabízí v úterý Club Mint, na kterém zahraje DJ Raffael Dela Rue. V Sasazu se koná koncert zpěvačky Zemphiry. Klub Abstract láká tento úterek na dnb v podání DJ Reverba, On-dry a Heavyn na akci Utrum. Českobudějický klub K2 uvítá DJ Big Pepe.

Středa

Ve středu v klubu Retro hrají DJs Laffayette & Milan Bílek & Sweder. Klub Zephyr tento den potěší milovníky rapu - koná se zde Rap game s Hugo Toxxem, Freezerem a dalšími. v divadle Archa bude koncertovat CocoRosie. Olomoucký klub Metro pořádá Brainwave, party, kde se bude hrát grime, dubstep a trap. Budějovický klub Paradox si připravil party Big Wednesday s DJ Marothem. Brněnský klub No stress uvítá fanoušky housové muziky na Warm Up Wednesday.

Čtvrtek

V klubu Roxy se můžete připravit na festival United Islands, koná se zde klubová noc tohoto festivalu, zahrají Le Pneumatiq, Alef Zero, Peter Pan Complex, Sixin a Gambrz Reprs. V klubu Jags se budou hrát 80. - 90. léta. V Lucerna Music Baru zahraje hned několik kapel - Pipes and Pints, The Chancers, Green Smatroll, Crossczech a Kung-Fu Girlz. Radost FX jako každý čtvrtek připravila hip hopovou party FX Bounce, hraje Kwé, Maztah a další. Prago Union a Champion Sound zahraje na brněnské Flédě. DJ G.an bude v hradeckém klubu Event hrát Hity, které chcete slyšet.

Pátek

V klubu Zephyr bude tentokrát na party Juicy úřadovat Orion. Pokud chcete pomoci zatopené ZOO, jděte do klubu Cover Place na Cover Place for Zoo, kde se bude hrát třeba psytrance. V klubu Duplex se  budou slavit 8. narozeniny Dance radia, hrají Ronski Speed, Steve Brian a Cressida. Producent Jimpster bude křtít své album v Buddha Baru.Táborský klub Kotnov pořádá Sunrise Finlandia, hrát se bude hiphop. Budějovický klub Paradox uvítá DJ Joe Lafayette a M(i)KE na Bombay Saphire Party. DJ Pítrs bude vyhrávat v Duku Duku v Moravské Třebové na Z Generation. Karlovarský klub FooPaa  nabídne party s DJ Dawe.

Sobota

Což takhle zajít v sobotu do klubu Havana na 2The Beat? Hrají zde DJs P-Jay a Billy Bright. Klub Mecca pořádá Chocolate Factory, party v rytmu housu. V klubu Galaxy v Hrdlech se uskuteční DJane Meryen Show, hrát se bude house. Brněnský Favál pořádá koncert raperů Life MC a DJ Nappa. Party Remember House se přesunula do libereckého klubu Experiment. Hip hop warm up se bude konat v klubu Stoun v Opavě.

Neděle

A kam v neděli? Pokud se chcete něco přiučit, zajděte do klubu Jags na školu DJů!

Připravila: mia

Poslední komentáře