Zpět

Party tip na týden 19. 9. - 25. 9. 2011



Po uplynulém týdnu a zejména pak jeho víkendu jsem naprosto zničený. Byl jsem snad všude! Ta místa navíc spolu nemají téměř nic společného. Jen tak namátkou vyberu strahovskou Sedmičku, Radost FX, House Boat Bukanýr a za zmínku určitě stojí také návštěva punkového koncertu v teplickém klubu Božák. Myslím, že právě někde v těch místech mi ledviny a játra daly poslední sbohem. Musím ale říct, že není krásnějšího pocitu, než se probudit po třech hodinách spánku ve 14. patře domu, v jehož sklepení se právě nachází onen klub a zjistit, že kocovina a totální kolaps, který jsem ještě před usnutím očekával, se nedostavila. Mimochodem, na Božáku je poměrně dost volných bytů a tak velice vážně přemýšlím o stěhování. Jezdit do klubu, a především pak zpátky výtahem mi totiž přijde jako naprosto nedostižný luxus!

Pondělí

Přísahám, že v pondělí nikam nejdu, ale pokud si byl o víkendu hodnější než já, případně jsi mladší a máš tedy ještě dost sil a větší chuť si huntovat tělo, potom mohu vřele doporučit pohodovou party ve zlínském klubu Golem, nečekaně nazvanou Cool Mondays, kde ti budou zábavu svými dyjskými sety zpříjemňovat DJ‘s FNTM a Pivas.

Úterý

Některým studentům školní rok už začal, na vysokoškoláky začátek zimního semestru teprve čeká. Myslím, že snad ani nelze zahájit úspěšné studium bez řádné party ještě před první přednáškou. Pokud navíc nastupuješ do prvního ročníku, možná si budeš chtít najít nějakou ty spřízněnou duši. WELCOME PARTY! v pražské Radosti je ideálním místem, kde tohle všechno můžete spojit. Hrát budou DJ’s BIG J a RICO.

Středa

Insomnia Night je nová akce plná houseové muziky, kterou ti ve spolupráci s pražským Ku Barem přináší doklubu.cz. Doufáme, že se ti párty bude líbit a pravidelně budeš navštěvovat tento příjemný podnik v samém centru Prahy. Určitě stojí za zmínku jméno DJe, kterým je Mylo.

Čtvrtek

V případě kultovního francouzského DJe a producenta Laurenta Garniera by stačilo napsat pouze jméno, které mluví samo za sebe. Abys ale věděl co tě v Lucerna Music Baru, kromě jeho setu, čeká, přidám název akce Live Booth Session, jež bude trvat celé 4 hodiny a v rámci večera ho doprovodí ještě Scan X a Benjamin Rippert!

Pátek

Sympatický název FUCK SUMMER. GO DIRTY! slibuje pražský klub Yes!, byť tím zároveň oznamuje konec léta a začátek podzimu, což už tak sympatické není. Ale nebudeme se tím stresovat, zvlášť když nás v pátek čeká párty plná levného alkoholu, skvělé hudby a exhibičních dívčích zápasů v Bahně. S DJů namátkou  Peet Sander, Tokátko a vrcholem bude francouzský DJ Marseille.

Sobota

Další párty, kterou ti přináší doklubu.cz můžeš navštívit v klubu Disco Delta v Lomnici nad Lužnicí. Na akci ve stylu Paříže začátku minulého století nazvané Moulin Rouge, která je navíc zcela zdarma, tě čekají sety v podání DJ’s Uwy a Martina Franka.

Neděle

Zabíjačkové hody a pivní slavnosti tě čekají v Tančírně pražských Žlutých Lázní, což je další zajímavá příležitost, kde s konečnou platností zabít léto a ještě se u toho dobře pobavit s hudbou Švejkovi kapely a zároveň se u toho najíst a napít.

Poslední komentáře