Zpět

Párty tip na týden 19.8. - 25.8.



Celé festivalové léto spěje do finále a příští víkend nás čeká jeden z největších tanečních festivalů - Mácháč, který slibuje tančení u vody a na pláži. Těšit se můžeme ale i na několik festivalů menších a na plno akcí v klubech. Užijte si ještě jeden z posledních víkendů, kdy můžeme tančit pod hvězdami!

Pondělí

Free Mondays jedou nonstop celý rok a i tento pondělek bude v klubu Roxy živo. Hrát se bude dokonce na obou stagích. V klubu Chapeau Rouge se opět koná Chapeau Connection s DJs Dagem a Paashou, na další stagi pak Freestyle Mondays Hip hop kemp edition, vystoupí MC Burney (uganda) + Vojtaano & On Timon + MKP live band. Hip hop se bude hrát i ve Zlatém stromu na The best in da club.

Úterý

Do Radosti FX můžete v úterý dorazit na Nation2Nation, Duplex pak nabízí nejenom úžasnou terasu nad Václavákem, ale také party Club Mint, kde budou DJs Andy Road a Pierre Marco vyhrávat house. Music Hall Hejtman v Chlumu u Třeboně nabídne Diskotéku se vstupem zdarma.

Středa

Stýská se vám po DJ Trávovi? Právě ve středu si můžete užít jeho set, a to v klubu Chapeau Rouge na party Lazy Lizard. Retro láká na trojici DJs Brian & David Cross & Milan Bílek a vstup zdarma. Klub Maxim pořádá Maxim night! s DJ Carlosem Reyem. V M klubu ve Valašském meziříčí vstoupí Glen Hansard.

Čtvrtek

I ve čtvrtek se vstup do Roxy neplatí, zajít se můžete na Rave upa DJs Bodie Raw a MarcoS. Radost FX bude jako každý čtvrtek plná fanoušků hiphopu - na party FX Bounce se jich schází tradičně plno. Hrát budou Kwé,  Rawal,  Saybon a  Poeta. Queen's music club přináší party Spin the Music. Olomoucký Mexx pořádá Free čtvrteční party.

Pátek

V pátek začíná festival na pláži Mácháč, letos vás zde potěší třeba Dimitri Vegas & Like Mike, nebo Judge Jules. A pozor, i letos se ka Klůčku bude pařit plné dva dny! Dále vás můžeme pozvat na festival Kačeři, ten vypadá také zajímavě, kromě kapel zahrají DJs Roman Rai, Fatty M, Da Moon, Click Joe a mnozí další. Pokud zůstanete v Praze, zajděte třeba do Duplexu na Back to 90's , nebo na Friday night fever! do klubu Havana. A tancem ožije také Buddha Bar, kde na Czech Edition vol.2 zahraje Lumierre, Pavel Bidlo a další. U vody můžete tančit také ve Free-D-Baru v Mlékojedech, koná se zde Funkopolis. Klub Perpetuum v Brně pořádá Soul ex machina takeover, kde se bude hrát jungle. Paradox v Českých Budějovicích nabízí Marine party, kde se bude hrát house. Klub Havana ve Vyškově uspořádá party DJ Contest night - Electronic Beats s kláním DJs. Jungle se bude hrát i v klubu GoGo ve Znojmě, na Bass city vol.7 vystoupí třeba Hrr.nec.

Sobota

Electro Swing je stále populárnější, v sobotu se bude hrát v Duplexu. A pozor, pokud budete styloví a obléknete si kostým z 30. let, máte vstup zdarma! U Bukanýra se bude hrát taneční muzika naživo - vystoupí zde Atomic gigolo.  Pokud zatoužíte pařit na parníku, zajděte v šest na náplavku na Výtoni, odkud vyjíždí Infinity na parníku. Na Fruity Summer Night se vydejte do Disco 1 v Šumperku.

Neděle

Na party Beng Beng, kde se bude hrát electro, můžete vyrazit do klubu Chapeau Rouge. Svým setem vás potěší dýdžejka Wwera. 

Připravila: mia

Poslední komentáře