Zpět

Party tip na týden 20. 6. - 26. 6. 2011



Pondělí

Nekončící kolotoč párties a eventů jede dál. A abys věděl/a, kde to roztočit tento týden,
přinášíme ti další z pravidelných párty tipů serveru doklubu.cz!

Pondělí: Tradičně slabší pondělí tentokrát strávíme v pražském klubu Touster na Palmovce. Na programu je akce s názvem Brazil: Ladies night, což paradoxně značí, že by si na své mohli přijít především pánové.

Úterý: V úterý tě pozveme do hradeckého Event Music Baru, kde se chystá velká oslava po mexicku: Birthday Mexicano Night. Takže čapni sombrero a jde se na tequillu!
Tabarin 20. výročí
Středa: Uprostřed týdne nelze opomenout výjimečnou událost v podobě oslav 20. narozenin brněnského Tabarinu. Nocí tě provede vyhlášené trio bavičů: Leoš Mareš, Patrik Hezucký a Lucie Šilhánová.

Úterý

Čtvrtek: Čtvrtečním událostem jednoznačně vévodí první ročník příjemně kosmopolitního Prague City Festivalu. Jednodenní akce se koná na výstavišti Holešovice. Hlavním tahákem různorodého line-upu je populární skupina 30 Seconds to Mars. Těšit se však můžeš také na mnohé další, namátkou jmenujme třeba The Hives, House of pain nebo tuzemskou stálici Support Lesbians. Vstupné tě vyjde na něco málo přes tisícovku.

Středa

---

Čtvrtek

Pátek: Pátek je druhým dnem dalšího z festivalů, tentokrát alternativnějšího United Islands. Na Střeleckém ostrově a v dalších nedalekých lokalitách tak spatříš plejádu zajímavých umělců z Česka i zahraničí. Celá událost končí v sobotu afterparty v klubu Lávka. Jo a ještě detail: to všechno je úplně zadarmo!

Sobota: Sobotní noc bude tak trochu vzpomínková. V pražském Sasazu můžeš vzdát hold zesnulému Michaelu Jacksonovi. Na akci Let´s Michaeling zapaříš na největší hity krále popu a na vlastní oči uvidíš jeho nejlepší imitátory.

Neděle: V neděli si skoč na vyprošťovák třeba na akci The Garden House do Silweru. Odpočívej, pokecej s kámoši a užij si pohodovej housík DJe Martina Franka.

A to je pro tentokrát všechno. Za týden se těšíme na viděnou u dalšího výběru těch nejlibovějších mejdanů.

Pátek

Sobota

Poslední komentáře