Zpět

Párty tip na týden 20.7. - 26.7.



I tento prázdninový týden pokračují klubovky, třeba v Roxy se koná vůbec nejstarší klubovka u nás, kterou je pochopitelně Climax s Chrisem Sadlerem v hlavní roli! 

Pondělí

V pondělí vás budou čekat na Los Tekkenos v Crossu, hrát budou tentokrát NSK Djs. Na Divadelním baru v Akropoli proběhne Bushido Night, hraje DJ Chocky. 

Úterý

V úterý se v Crossu bude hrát na obou stagích, dole DNB a nahoře Reggaenerace. V klubu Chapeau Rouge se můžete veselit na party Spin

Středa

V libereckém klubu Ďábelská Huť se uskuteční party Ďábelská středa. Jihlavský klub Xanadu pořádá Studentskou středu. V hradeckém klubu Level můžete navštívit party Wednesday Holiday Shooters Party s DJ Xavierem. 

Čtvrtek

Před klubem Storm se uskuteční Storm Foosbal Cup, tedy turnaj ve stolník fotbálku. V Roxy můžete navštívit party Electronic Warriors. Brněnský klub Ahoy situovaný na brněnské přehradě vás zve na party Disco Dock

Pátek

Ve Stormu můžete tančit na Prague Nightmare Label Night. V klubu Magnum se bude hrát rap v podání DJs Lumichell a Battle Lady. Liberecký klub Experiment pořádá Shamys Night, znít bude electro. Do krumlovského klubu City Lounge se vrací opět holandský DJ San. Olomoucký klub  minut nabízí kvalitně strávený čas na party Drumbeat. Party to bude jistě zajímavá, jednoho z vystupujících charakterizují pořadatelé jako člověk, který: "půl večera tvrdí, že nepije a následně lítá po place jak Sauron, když ztratil kontaktní čočky."

Sobota

V sobotu vás rádi uvidí na party ve Žlutých na party DJ Funky Machine. Noche con licor se nazývá party, kterou můžete navštívit v mosteckém klubu Neprakta. V Beach klubu Mlékojedy vystoupí Řezník a Sodoma Gomora. Hradecký Sunpark zve na party Technobazinga s Orbithem. 

Neděle

Nedělní večer můžete strávit na part Lazy Sunday v klubu La Loca.

Připravila: mia

Poslední komentáře