Zpět

Párty tip na týden 20.8. - 26.8.



Hurá, příští týden se koná náš zamilovaný Mácháč, skvělý festival na pláži u Máchova jezera s typicky prázdninovou atmosférou. Pokud se vám ale až na českou Ibizu nechce, zde je naše nabídka na akce příští týden!

Pondělí

V pondělí se většinou konají již zavedené večery a toto podnělí tomu nebude výjimkou. Takže v Crossu se koná jako vždy Los Tekkenos. Hrát se se bude na obou podiích, na jednom techno a na druhém dnb. Vstup zdarma je také do klubu Yes! Zde se koná party Take Over, na které budou hrát 2vinz a Daj. Jde o večírek zaměřený na techno a minimal. A pozveme vás také do brněnského klubu Bastila Music Club na Energia Dance mix night s dýdžejem Cuba 6.

Úterý

Pokud budete mít v úterý chut na pořádnou nálož dramce, pak zajděte do Roxy, kde se koná Lounge Party in drumandbass. Hrát bude 2K a Vin.cent. Zajímavý večírek slibuje také Abstract, kde se bude konat party Endless Broken Beats, hraje Ja-Ne a Klook. Na Free Time Classics s dýdžejem Lukym můžete zajít v Hradci Králové do klubu Level.

Středa

Ve středu už je znatelně cítit víkend ve vzduchu a akcí přibývá! Takže kam zajít? Co třeba do klubu Yes! Tradičně zde proběhne party Dirty Chick(s), kde zahraje celá plejáda dýdžejů -Subgate, Finidi, Kifli a jako speciální host dýdžejka Elite, takže jsitě půjde o pořádný mejdan! Klub Chapeau Rouge se zase bude otřásat v dunění dubstepu - koná se zde Dubstep Wednesday. Do Duplexu si budete moci vyrazit užít překrásnou terasu a prima muziku na Pure mix. Návrat do devadesátek, čili Back to the 90s slibuje klubn Vlak v Liberci. Tančit můžete i v Českých Budějicích, na akci Big Wednesday v klubu Paradox.

Čtvrtek

A jsme u čtvrtka! Pokud nechcete odpočívat, třeba před Mácháčem, nabízíme tyto akce. Radost FX nezahálí a i na tento čtvrtek přichystala pravidelný večírek s hip hopem - FX Bounce! Zahrají Kwé, Noir a Buick. Klub Černá ovce zase nabízí mejdan Be My Baby s dýdžeji Rocco di Sharpez a Dr.J. Koktejly budou za poloviční cenu, tak bacha na to! Velmi pěkně se rozjel o prázdninách také zlínský klub DJLab, kam můžete ve čtvrtek zajít na LADIES NIGHT x DUBSTEP.

Pátek

A je tu pátek a s ním přichází i toužebně očekávaný festival Mácháč! I letos se koná ve dvou dnech a hvězd zahraje nepočítaně, například Felix da Housecat. Kde jinde se můžete brodit pískem a tančit na pláži? Dalším zajímavým festivalem jistě bude Rock for Churchill, kde můžete tančit třeba na Shaperhisfters, anebo si užít koncert Horace Andyho - zpěváka Massive Attack! A kam jít tančit do klubu, pokud se vám nechce nikam cestovat? Co třeba na Jacoba a Hiffiho do Chapeau Rouge, anebo do klubu Matrix na Ring4MCs.

Sobota

Pokud jste se v sobotu nevyřádili dostatečně, zajděte třeba do Roxy na Climax. Zahrají Chris Sadler a Dan Cooley, kteří prostě nemůžou zklamat! Fungovat bude také klub Kotnov v Táboře, kde se koná Ritual. Musicbar Týt v Kladně nabízí večírek DJS OPERATIONS, kde se bude hrát electrohouse. Pohoda klub Sedlčany tento den uvádí party DNB SESSION SY-ZY-GY s dýdžeji Lubas, AA47 a CHULIGUN. A pokud byste tento den chtěli tančit na open airu, pak vám doporučíme Wonderland, který se bude konat v areálu lesního závodiště Brniště.

Neděle

Pokud jste se třeba vrátili z Mácháče a říkáte si, že byste ještě vyrazili mezi lidi, tak skočte do centra Prahy do M1 Lounge na Special Shisha Night, kde zahraje dýdžej Belize!

Poslední komentáře