Zpět

Párty tip na týden 21.4. - 27.4.



Tento týden začíná volným dnem, takže víkend přijde ještě o den dříve! Tento týden vás lákáme třeba na koncert Cut copy, nebo na DNB pecku A.M.C!

Pondělí

V pondělí se opět konají Free Mondays, tentokrát v Roxy zahrají Marina a In this temple. V Lucerna Music Baru budou koncertovat Cut copy. Další zajímavý koncert nabízí La Loca, kde vystoupí The Veils.

Úterý

Do Crossu můžete vyrazit na koncert Unification a párty Regenerace na dolejší stage. Klub Rebus pořádá DJs training day. Easter party university se koná v brněnské Flédě.

Středa

Android Asteroid pokřtí desku v Lucerna Music Baru. Ve středu se do klubu Storm vstup neplatí, užít si zde můžete party Wednights s Tokátkem aspol. Xanadu v Jihlavě pořádá Studentskou středu.

Čtvrtek

Ve čtvrtek budou v Roxy koncertovat žánroví kouzelníci Goldfish z Kapského města. O den později pak vystoupí v nově otvíraném brněnském klubu Sono. Do Lucerna Music Baru můžete zaskočit na koncert J.A.R. Styx Smart Club vás zce na Drumatic Beatz.

Pátek

V Roxy můžete řádit na party Elements s Kaiserdisco. Na party DNB rodeo vystoupí DJ A.M.C. Na Hollywood old time vás láká klub Movies. V klubu 7.nebe vystoupí DJ Orbith. Liberecký Experiment vás zve na Transporta Records Night. Klub Duku Duku v Moravské Třebové pořádá Hip hop stage se Zverinou a dalšími. Dance Extasy Night se koná v jihlavském klubu Planet Music Club.

Sobota

Klub Movies pořádá party S.W.A.T. s DJ Markem Coltonem. Brněnské Mersey pořádá Gang Bang party. Další brněnský klub Arogant pořádá Mystic Vibrations, party v rytmu reggaejungle. Těšínský klub Bagsy nabízí Support s Chrisem Sadlerem. Plzeňský klub Dance club 28 zve na House Madness.

Neděle

V neděli vás nalákáme třeba na TECH&BASS do klubu Akropolis, zahrají DJs Lu.D.Key & Oz.

Připravila: mia

Poslední komentáře