Zpět

Party tip na týden 22. 8. - 28. 8. 2011



Poslední týden prázdnin snad už konečně slibuje opravdu letní počasí, pokud se ovšem meteorologové opět nespletli, což se samozřejmě klidně může stát. Nám ale věřit můžeš, protože klubová předpověď na příští týden bude opět stoprocentní!

Pondělí

Začátkem týdne si můžeš trochu zadivočit v pražském klubu Roxy na akci FREE MONDAYS IN NIGHTPUNK, kde se o kvalitní punkovou produkci postarají residentní DJ’s Lucas Hulan & Lumiere a jako speciální host DJ Schwa. A pokud chcete divčit radši u vody, řešením je Blue Bar v Doksech u Máchova jezera, kde si v pondělí zahraje DJ Réva.

Úterý

Pokud tě pondělní punkový večer v Roxy nakopnul, potom si nemůžeš nechat ujít opravdovou lahůdku v podobě úterního koncertu legendární kalifornské skate punkové formace NOFX, která se po úspěšném loňském koncertu v rámci festivalu Rock For People vrací do ČR. Partička kolem Fat Mika svojí show rozbalí v pražském Lucerna Music Baru a předskakovat jim bude další hodně dobrá americká skvadra Strung Out.

Středa

Není nic lepšího než ladies night, kam můžou i gentlemani, no nemám pravdu? Pokud jsi na tom stejně, pak uprostřed týdne naber směr Malostranské náměstí v Praze 1 do  Jo´s baru Garáž. Je jasné, že do Jo's baru nemůže každý, proto v Brně vyražte do 7. Nebe na Letní mejdan.

Čtvrtek

Pro milovníky vodky tu máme skvělou nabídku v podobě párty v pražské Theatro Music Hall, kde vás čeká spousta vodky na všechny možné způsoby za super ceny a navíc ke každému panáku tě čeká malý dárek zdarma a k tomu všemu bude hrát Dj Stanley. Pro plzeňáky máme taky skvělou nabídku - Caribbean Night v klubu Cuba Liberta.

Pátek

FLY with EXOTICA Summer Party! se jmenuje páteční akce v pražském SaSaZu. Čeká tě tu samozřejmě hodně zábavy. Těšit se můžeš na DJe Richard Reynolds, DJe DREYe, rapery MR.T a YANBI, Beatboxing (Sony + Egounek Stehýnko), DJe Tommy Here We Go + fireshow a spoustu další zábavy. Exoticka je taky brněnská páteční párty v Music Clubu Perpetuum, kde se za mixpultem vystřídají DJ Alexx, Dave Legate a jejich hosté. Ješte název akce: Miami Bitch Gold Edition.

Sobota

Ve čtyři odpoledne začne na letišti v Roudnici nad Labem druhý ročník největšího tanečního festivalu v ČR – Pleasure Islnad, kde tě čekají jména jako například Axxwell, Fedde Le Grand, Sander Van Doorn, Mark Knight a Chris Liebing. Z našich DJů se ti tam osobně představí taky Martin Frank, Marthy, Carl Lope, Leemac, Tráva , Loutka nebo John Culter. Na velkoplošné obrazovce ★IMPERIUM STAGE★ budeš moct vidět náš nový reklamní spot! Vyfoť se před ním, foto pošli na misha@doklubu.cz a možná se pak uvidíš u nás na webu. A pokud se tvá fotka bude líbit i ostatním, pozveme tě na párty v Imperium  Musicland.

Neděle

Na konci týdne si skoč do KC Vlatvská na taneční čaj, kde zahraje Color club v čele s kapelníkem Josefem Šrámem, jenž má ve svém bohatém repertoáru stylové interpretace současné taneční hudby a velké množství hitů z 60.-80.let. Zatančit si tak můžete na melodie populární hudby, dechovky,  lidovek, swingu, country atd., kapela vám ráda zahraje i na přání.

Poslední komentáře