Zpět

Párty tip na týden 22.10. - 28.10.



Příští týden se koná Halloween a tato tradice se zde celkem ujala. Ne tedy, že bychom si užívali oblékání do kostýmů a koledování, ale oslavit svátek kalbou nám jistě není cizí! Naším tipem je halloweenský večírek s kabaretem Bruna Ferrariho!

Pondělí

V pondělí vás zase zveme na Free Mondays do Roxy - pokud to budete chtít pořádně roztočit a tančit až do rána, tak je to vždy jasná volba! Tentokrát vám budou hrát DJ Drahosh, Rusty Fox, Leemac a Peter New. V Plzni pořádají kalbu studenti - v klubu Watt proběhne Erasmus party.

Úterý

Kam v úterý? Pokud budete mít chuť na pořádný tanec a budete se nacházet v centru Prahy, pak se ani nemusíte vzdalovat. V centru města v klubu Batalion se uskuteční party House shooters, kde zahraje stálice a půvabná E-lite a P-Jay. Do klubu Yes! zase můžete tradičně vyrazit na Spotlight Jam. Holky vstup neplatí a hrát se bude hip hop! Na Flédě oslavují studenti a tentokrát jsou to medici, koná se zde Medické půlení. Free Tuesday se uskuteční v plzeňském klubu Anděl, za gramce se postaví Wan Men Sonk.

Středa

Ve středu můžete zajít na tradiční hiphopovou party na Lávku. Na akci Good Vibration hraje DJ Scarface a holky vstup neplatí, jinak za kilo. Na pořádný dramec skočte do klubu Matrix, koná se zde Bass dubz a hrají DJs Marthyx, Ozone a Robojahoda. Zajímavá akce se bude bezesporu odehrávat v klubu Cross, kde na první hořejší stage vystoupí německé rapové duo Benita a Kestin, dole se bude hrát psytrance a vstup je jen za stovku! V klubu Stoun ve Frýdku Místku se koná Stoundrum, prima dnb poslechovka. Středa Hip hopu třeba je v znojemském klubu GoGo, kde se koná party s dýdžejem Eztecem.

Čtvrtek

Alles Gute můžete zvolat poté, co přijdete na stejnojmennou party do klubu Yes! Hrají samá osvědčená jména - Kel Quadrant, Awacs, Milan Kroutil a Alibabas. Party Circle Stars se koná v klubu Duplex s nejnádhernější terasou v Praze, hraje DJ Rockstar. V Theatro Music Clubu se tento den uskuteční Playboy party, křtít se tedy bude časopis Playboy, a to za účasti Playmates! Vyhrávat bude dýdžej Mexim. V Dance klubu U Kolji zahraje dýdžejka Liki, její exteriér vás jistě ohromí stejně jako hudební schopnosti! Slet bubeníků se tento den očekává v brněnském klubu Metro.

Pátek

V pátek vám doporučujeme zajít na Sedmičku, tedy klub 007, hraje zde totiž DJ Josef Sedloň a to skuteční fajnšmekři a pamětníci prostě nemohou opomenout! A další klasika následuje, tento pátek se zase koná v Radosti Remember house, kde se hrajou jen ty nejstarší desky! A samozřejmě DJs Bidlo a Loutka. Do blanenského klubu Rachota vás pozveme na akci s lakonickým názvem D'n'b. Orbith a Pietros, jinak borci z Brna, se tento den chystají do České Lípy a klubu Luxor F.T.C. Koncert Prago Union se uskuteční v klubu Event Music Bar. Na Flédě budou mít svátek milovníci dnb - hraje zde John B! V oblíbeném táborském klubu Kotnov bude tento večer hrát dýdžej Bon Finix na akci Kick da Night.

Sobota

V sobotu můžete v kalení plynule pokračovat. Koná se halloween, takže to bude jistě patřičně rozjeté! Zajděte třeba do klubu Mecca, kde se koná Trancefusion, tedy ne přímo halová party, ale její úprava pro klub. Monty, velký pražský pařmen slaví narozky a bude to jistě velká kalba! Koná se v klubu Touster a gratulantů bude celá řada, třeba Orbith! V Roxy se uskuteční Climax s Chrisem Sadlerem a Vilémem. Pokud chcete zažít pořádný Halloween, zajděte do klubu Rock Cafe, kde bude vystupovat šílený Bruno Ferrari, bacha, nešetří nikoho! V klubu Galaxy v Hrdlech se bude tentokrát hrát Dnb, zahraje Pixie. Pořádnou Hardcore party (v tom tanečním smyslu) zažijete v klubu Depo v Opavě.

Neděle

A kam v neděli? Třeba do Chill Out Cocktail Zone v klubu Bastilla v Brně!

Poslední komentáře