Zpět

Párty tip na týden 22.6. - 28.6.



Léto je tady a do prázdnin už jenom krůček. Mrkněte se, v kterých klubech si můžete ještě zatančit, či zaskákat na zajímavém koncertě, než se rozprchnete na festivaly!

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy tentokrát nevystoupí žádná kapela, bude se jen tančit, z bookingu JZD přijede Rusty Fox, který hraje funk, progressive, techno, tech-house a latino-house. Rozjela se také venkovní scéna na Kampě Containall, kde proběhne party Down by the Riverside, hrát bude starší hudba z Jamaiky.

Úterý

V klubu Cross zahraje kapela Stoner Rock, na dolejší stagi bude kralovat DJ Mersi a DNB. V klubu Mirage bude hrát DJ Kostka a Hugorieri electro a deephouse.

Středa

Na DNB Wednights v klubu Cross tentokrát bude hrát Reprospekt DNB Crew. The Club ve Smečkách zve na Ladies Night s DJ Fluxem. Znojemský klub GoGo pořádá party Funges Mixes.

Čtvrtek

Radost FX opět pořádá FX Bounce, tentokrát s podtitulem From Etiopia to Prague, hraje host z Etiopie DJ Mikias. V Crossu proběhne Mighty Cross Sound, nahoře hraje kapela TheRoughneckRio, dole pak Čtvrteční bejs se Snookeym a Cybim.

Pátek

Ve Stormu na jumupovém mejdanu Duck out vystoupí Rakušan Dorian. Duo Matamar vystoupí v Ďábelské huti v Liberci na Summer Welcomme. V ostravském klubu Bogota se koná party Third Bass.Na Gazda Urban Night v českokrumlovském klubu CityLounge vystoupí holandský hiphopový DJ Gio. DJ Speedy a Reeve se ukáží na DNB Night v Music clubu Týt na Kladně. Pozveme vás také na jeden z prvních open airů. Exploration Open Air proběhne ve Starých Ždánicích, zahraje třeba Tantrum Desire.

Sobota

Chcete vidět PSH zcela zdarma? Vypravte se na Grand Prix Beroun! V Roxy si můžete zatančit na Climaxu. MC Dr. Kary zahraje v plážovém baru na pískovně v Mlékojedech. Ve Starých lázních v Kolíně proběhne Marjana Night. Michael C zahraje v Mulata baru v Ostravě. Smack vystoupí v klubu GoGo ve Znojmě.

Neděle

Neděli můžete strávit třeba na zahrádce klubu Cross, už od dvou hodin zde bude vyhrávat psytrance.

Připravila: mia

Poslední komentáře