Zpět

Párty tip na týden 22.7. - 28.7.



Příští týden můžete vyrazit hned na dva zajímavé festivaly, v Poděbradech na jezeře a na Rosničku na Moravě.

Pondělí

V pondělí si můžete dát warmup na Sheexy boat, který se koná v Roxy. Zahrají na něm Biodan & Tazz, Jacomo Nemessi, Martin Benitez a Mara Nemessi. V Brně vás pozveme na Energia Dance Mix do klubu Bastila, kde bude desky pouštět Cuba 6. V jiném brněnském klubu se bude pouštět drumandbass, jako vždy v pondělí na Free DNB Monday na Flédě.

Úterý

V úterý můžete zajít do Chapeau Rouge na party Partylicious, hrát se bude na obou patrech, v jednom bude kralovat Wwera, v jiném pak DJane Lu Michell, CK Placeedo a Martin. Tento den hrají v Praze Depeche Mode, oficiální after po DM se koná v klubu Sasazu. Českobudějovický klub Highway 61 pořádá Blues Jam Session.

Středa

Frank Lucas & Pietros budou hrát ve středu v pražském klubu Retro. Vstup se tentokrát neplatí. Klub Chapeau Rouge zve na In the Middle, kde se bude kromě jiného hrát dubstep. Roxy přináší další housovou noc Shining Nights DJs Danny Mathewsem a Junior Janem. DJ Kudla zahraje na Flédě na Keep on rocking in the free Fleda.

Čtvrtek

Co takhle ve čtvrtek zamířit do klubu Duplex na Circle Stars? Zahraje vám DJ Rockstar. POkud budete mít chuť na hiphop, zajděte do klubu Radost FX, jako každý čtvrtek se zde koná FX Bounce, tentokrát zahraje Kwe, Steve Supreme a Noir. Chapaeu Rouge nezahálí ani ve čtvrtek, připravilo si party Creative. Zahraje třeba Subgate nebo Nkyp. Sem tam party s DJ Capitanem Tifusem hrajícímu latinské rytmy se koná v českobudějovickém klubu Mighty Velbloud.

Pátek

Výběr akcí v pátek je podstatně širší. Co třeba zajít do Duplexu na dnes tolik populární Electro swing? V klubu Chapeau Rouge bude v pátek vyhrávat DJ Tráva na party Lazy Lizzard. Nový klub Kinkey uvádí party Dubsteplog. Klub Maximal v Liberci si představil jistě strhující show - vystoupí zde DJ a bubeník! Na party DJ Will 4 Thms se bude hrát electro, house a progressive. Brněnská Fléda nabízí Electro swing Fever. Klub V v Rýmařově uvádí party DNB s DJ Koxem. Chybět nebude také pozvání na festival. V pátek začíná festival Rosnička, který se koná na svitavském koupališti a přináší Mikkima, Forbidden Sociaty a mnohé další.

Sobota

Co si takhle zatančit na Lodi? V soubotu vyplouvá parník Odra, na kterém se bude konat party Sheeyboat, hrají Siopiss, Tazz, Biodan a Zissou. Party WoW se koná v sobotu v Duplexu, zavítá na ni Pierre Ravan. 80. a 90.léta se budou hrát v Lucerna Music Baru. Plzeňský klub Anděl cafe potěší milovníky hip hopu, pro které pořádá akci Bounce! Bounce! House a electro se budou hrát v jičínském klubu Emko na party Shaker. Na festival můžete vyrazit k poděbradskému jezeru, kde se koná festival Electronic Dance Music, zahraje třeba IM Cyber.

Neděle

V neděli se vstup do Roxy neplatí, koná se tam party Sundance s DJs Fcukem a Simonem Pereezem.

Poslední komentáře