Zpět

Párty tip na týden 23.12. - 29.12.



Vánoce jsou tady! Pokud se budete chtít mezi vánočkami, cukrovím, dárky uvolnit, zde jsou naše tipy!

Pondělí

Stále ještě nemáte žádné dárky, cukroví, péefka? Nevadí! Zajděte do klubu Dolská ve Špindlu na DJ Lukyho S! Uznejte, že předvánoční hory jsou těmi nejlepšími! Klub Stoun v Opavě vás uvítá na kalbě Xtreme Shop Party, kde budou zní zlámané rytmy.

Úterý

A máme tu ježíška! Pokud jste byli dostatečně obdarováni a již nečekáte žádné další Lambhorghini, zajděte třeba Xmass Calling ve znovuotevřeném Ateliéru, nášup housu je samozřejmostí. Českobudějovický Paradox zve na Xmass party. A mimochodem, své marketingové oddělení napnuly i veškeré kostely v okolí,  a na půlnoční se vstup neplatí!

Středa

Boží hod vánoční můžete strávit třeba v Roxy, koná se zde Christmas Party, hrát se bude tech-house a za vstup neutratíte ani kačku! Skvělý brněnský klub Perpetuum pozve všechny, komu už je cukroví na obtíž a kdo miluje zlámané rytmy na Bass Wednesday.

Čtvrtek

Kam na Štěpána? Na Flédě se koná dost dobrá akce, vystoupí třeba PSH a další, X Mass hell bude jistě stát za to! Liberecký Experiment pořádá Demolition Night, zazní break beat, drumandbass a další.

Pátek

A je tu pátek a opět svátek! Pokud nepřestáváte v kalení, zajděte třeba do klubu Storm na Dubstep Alliance, večer plný dubstepu. Funguje pochopitelně i Roxy, kam můžete skočit na Skahe it! klasickou party se vším, co po ní chcete! Nebudete lyžovat ve Špindlu? Zajděte na Chris Sadler Resident Night!

Sobota

Sobota je zde a stále se nemusí vstávat! Přivítá vás třeba klub Cross, kde se koná Reggae X-Massive s opravdu bohatým programem. Party Colorfull House nemusíme připomínat Pražákům, tuto sobotu ji ale může okusit kdokoliv, kdo zajde do klubu Dolská ve Špindlu!

Neděle

Naladit na Silvestra se můžete třeba v libereckém klubu Experiment na New Years Warm up!

Připravila: mia

 

 

                                                                                                                                                   

 

Poslední komentáře