Zpět

Party tip na týden 23.3. - 29.3.



Tento týden nás ze zahraničních hostů poctí svou návštěvou třeba Annix z Británie na DNB Rodeu ve Stormu, nebo hitmaker Sebastian Leger z Francie. 

Pondělí

V pondělí můžete zajít na koncert do klubu Lucerna Music Bar. Hrát bude britská kapela Jungle.  Na Free Mondays v Roxy tentokrát vystoupí Autonomics ze Států, později dýdžejská dvojka Selecto & Komandante. V Crossu v rámci Praha zdarma vystoupí několik britských pěkně tvrdých kapel! 

Úterý

V rámci Euroconnections zahrají v klubu Akropolis Notwist, legendární postava německé alternativní scény. Zlínský klub Block 12 uspořádá pravou dýdžejskou bitvu na High Five. V klubu Fléda v Brně proběhne Československý student fight

Středa

Do Stormu máte každou středu vstup zdarma, na dnešních Wednights hraje Halbax DNB. V klubu Chapeau se ukáže DJ Tráva na Lazy Lizard. Brněnský klub 7.nebe pořádá Trinity festival WARM UP s DJ EKG. 

Čtvrtek

V Lucerna Music Baru proběhne křest nového alba Glamtronic kapely Mydy Rabycad.  Na pódiu je podpoří je rakouský DJ a producent Troy Savoy a průkopník českého electroswingu DJ Mackie Messer. V Radosti FX opět FX Bounce, tentokrát s Pentiful Crew, kteří předvedou taneční vystoupení. Perpetuum opět zve na vykopnutí víkendu se známými brněnskými pařmeny Kajou Puczkem, Fawkesem a Jamesem D. V klubu Mír v Uherském Hradišti bude koncertovat Xavier Baumaxa

Pátek

Ve Stormu můžete navštívit party DNB Rodeo s Annixem. V Roxy zahraje Sebastian Leger. Klub Magnum vás zve na party Follow the Rabbit s Mihaiem Popovicu, Romanem Raiem a dalšími. V Crossu proběhne Drumstation s Aixem Perezem. Na Flédě vystoupí Vladimir 518, Refew a další. Pardubický Gimlet  pořádá Banana Night, noc ve znamení house. Jihlavský Soul nabízí party Face of Drums. Kutnohorský Planet pořádá Universe s mladou dýdžejkou Ennie. 

Sobota

Ve Stormu můžete v sobotu navštívit večírek Charge you positive. Hraje Super Glue z Kanady a Goldstar. Na dvou scénách proběhne party Sensation v plzeňském Pantheonu. V ostravském Fabricu se uskuteční warm up na party Transefusion. Klub Bugsy v Českém Těšíně pořádá party s optimistickým názvem Techno is back. Klub Paradox v  Českých Budějovicích láká na party On our Wave s DJ Basslicker.

Neděle

V neděli je do Crossu vstup zdarma na křest MamaZone, akce se koná už od dvou hodin a je zaměřena také na děti a jejich rodiče! Od 18 hodin následuje afterparty jen pro dospělé. 

Připravila: mia

Poslední komentáře