Zpět

Párty tip na týden 23.6. - 29.6.



Jak oslavíte konec školy? Poslední školní týden vám nabízí první festivaly pod širým nebem, nebo si můžete užít ještě klubů, které jedou naplno před prázdninovou pauzou.

Pondělí

V pondělí bychom vás chtěli upozornit na party Global Lounge na brněnské Flédě, na které se bude hrát pohodový house. V Praze můžete navštívit třeba Chapaeu Rouge a akci Chapeau Connections pro fanoušky hiphopu a urban music. V Roxy klasika Free Mondays, tentokrát s DJs Selecto & Komandante. A zajet si můžete také do Free-D-Baru v Mlékojedech na Milkshake.

Úterý

V Crossu se koná Reggae Dub Night se vstupem zdarma, na spodní stage se bude hrát electro. DJ Psycho bude úřadovat v Coco Cafe. V Chapeau Rouge na Fairytales Tuesday zahrají Aircher Clark a Synaptik.

Středa

Ve středu se můžete zúčastnit akce Enjoy house v Roxy, za gramcemi stojí Manio a Subgate. Na Electroswing Wednights v klubu Storm tradičně neplatíte vstup. Brněnské Perpetuum zve na Bass Wednesday, hraje se deep drumandbass. Zlínský klub Block 12 uvítá trojici DJs Joshek, Mike Fairlook a Omek.

Čtvrtek

Lucerna Music Bar roztančí Balkan Beat Box, pořádná nálož world music z Izraele a Států. V Radosti FX jako vždy Fx Bounce, tentokrát s živým breakdancem. Klub Signál pořádá House Classics Session. Budějovický Mighty Velbloud vás zce na Reggae Bashment.

Pátek

Konec školy můžete oslavit třeba ve Stormu na akci Goodbye school s B-Complexem. V klubu Movies se koná akce Hells Bells. Máte rádi hardcore? Pak vás bude bavit akce Hardcore Gangsters v klubu Cover Place. V klubu Cross bychom vám doporučili akce Drumstation, tentokrát s Bass Brothers. V plzeňském Pantheonu můžete navštívit housovou akci Wild Cherry. Na brněnské přehradě se koná open air Sexy Beach. Olomoucký S-Cube vás zve na Garden House. Na pláž do mlékojedského klubu Free-D-Bar můžete vyrazit na Studio 54 Night.

Sobota

Summer Session Warm Up pořádá klub Storm. V klubu Movies můžete zažít party Best Soundtrack.  Na Flédě můžete navštívit warm up na festival DJs for charity, hrát bude mnoho DJs a také live projekt ChiefsMama. DJ Lafayette vystoupí v klubu Caribic v Brně. Na DJ Xaviera J můžete zajít do klubu Staré lázně v Kolíně. Sunpark v Hradci Králové pořádá EDM Reasons. Festival Ska-fest se koná u jezera v Sadské. Na sjezdovce v Jalovci můžete navštívit akci KOPR Sejdeme se na sjezdovce. Hraje třeba Pavel Bidlo.

Neděle

V neděli můžete vyrazit třeba do Crossu na warm up k Mighty Sounds.

Připravila: mia

Poslední komentáře