Zpět

Párty tip na týden 24.6. - 30.6.



A je to tady, začínají prázdniny a to se musí náležitě oslavit! Kluby jedou poslední týden v plném provozu, tak si jich ještě nezapomeňte užít. Ačkoliv je to k neuvěření, čtvrtstoletí koncertování oslaví populární Tatabojs, a to pochopitelně koncertem!

Pondělí

Pondělní nabídka klubů se příliš neliší, takže i tento pondělek zde máme Free Mondays v Roxy, tentokrát na nich zahrají kluci z Naked Records a JZD production. V Chapeau Rouge se odehraje Freestyle Mondays, takže může kdokoliv přijít a chopit se mikrofonu! A klub Anděl Music Club si přichystal Screaming mondays karaoke.

Úterý

Pokud chcete v úterý podpořit začínající dýdžeje, pak zajděte do klubu Le Mirage na Vinohradech, kde se bude konat večíre Free Djs. V housovém klubu Vyhlídka v Brně bude úřadovat DJ Johannes. Klub Anděl Cafe v Plzni si připravil večírek Free Tuesdays s hostem Amores Perros. Liberecký S-club nabízí party Sex on the beach.

Středa

Věděli jste, že Tatabojs slaví již 25 let od svého vzniku? Oslavte to s nimi na koncertě ve Žlutých lázních! DJs Brian & David Cross & Milan Bílek vystoupí v klubu Retro. V Chapeau Rouge se uskuteční večer nejenom v rytmu dubstepu - vydejte se na Dubstep Wednesday! Kromě této divočiny vás čekají třeba prima housové rytmy pod taktovkou Lilou. V Českých Budějovicích se koná večírek pro fanoušky reggae - v klubu Mighty Velbloud se uskuteční party Reggae Bashment s partičkou Colective. Večírek pro milovníky dubstepu, trapu a grime se koná v olomouckém klubu Metro, part Brainwave poctí svým vystoupením DJs Dis Que a Julans P.

Čtvrtek

Do klubu JAGs si můžete zajít na nějaký ten lahodný koktejl a také na muziku 80. - 90. let. V Duplexu bude DJ Raffael de la Rue vyhrávat hauzík na Circle Star a zdejší terasa v létě jistě dojde uplatnění! V klubu Zephyr se koná party Shukadenc s brněnskými Electronic Bitches. V Radosti FX tradičně Bounce! Bounce! s DJs Kwe, Rawalem a dalšími. Ve čtvrtek vyjíždí první parník s housem - Creative on the boat se koná na lodi Bastei a vyjíždí se již v 17 hodin z Rašínova nábřeží! Klub Doma v Ústí nad Labem pořádá večírek s Electroswingem.

Pátek

Pátek je tady! Vysvědčení rozdáno a může se jít oslavovat! Třeba na Flow do klubu Roxy s DJs Romanem Raiem a Fattym M. Oslavu také doporučujeme v klubu Havana na Satisfaction s DJs Elite, Ramy a Rafael de la Rue. Duplex pořádá Octosaund s DJ Igorem Drago. Pokud se chcete bavit venku, zajděte na Sexy beach, která se koná v klubu Tee Pee na brněnské přehradě. Další brněnský klub Perpetuum vás nechá rozloučit se se školou na akci Bye Bye School s DJs Deivisem a dalšími. Liberecký klub Experiment pořádá Deep vol.1, na akci se bude hrát electro, minimal a progressive. V táborském klubu MP7 vystoupí DJ Cubase a zpříjemní večer a noc housem. V pardubickém Gimletu můžete zažít Warm up na Mácháč.

Sobota

V sobotu se koná Warm up na Mácháč tentokrát v klubu Retro, hrají DJs Enrico, Roberto Chochola a Pietros. Excelent UK Night zažijete tentokrát v klubu Zephyr. V klubu Galaxy Hrdly se uskuteční party s vystoupením Paulie Garanda. Klub Soul v Jihlavě vás vezme zpět časem na party Back to the 90', která bude patřit hlavně rapu. Pardubický klub The Big Bang zase potěší fanoušky tvrdších žánrů na Techno City.

Neděle

V neděli můžete vyrazit na pořádný koncert - v klubu Lucerna Music Bar vystoupí hvězda nigerijského hip hopu Davido.

Připravila: mia

Poslední komentáře