Zpět

Párty tip na týden 25.5. - 31.5.



Pokud máte rádi grime, neměli byste příští týden rozhodně chybět na party ve Stormu na akci Gimme Grime, kam se chystá třeba Smack, ale také zahraniční zástupci této muziky. 

V Roxy na Free Mondays vystoupí Say yes dog a později DJs Selecto a Komandante. V nekuřáckém podniku La Loca Mix@Six - Afterwork Groovin

V klubu Magnum proběhne party Want It. V Lucerna Music Baru vystoupí Angelo Debarre & Marius Apostol – Gipsy Unity

V Lucerna Music Baru zahraje Vladimir 518, Refew a Mike Trafik. V Crossu můžete navštívit akci Psytrance Bio Cross s DJ Psyla, dále zde Grafneck pokřtí novou graffiti zeď na léto. Zlínský Block 12 nabízí DJ Bar Free s DJ  Tran. 

V klubu Chapeau Rouge bude úřadovat DJ Tráva na tradiční party Lazy Lizard. Do brněnského klubu Perpetuum můžete zajít na party Kick vykopnout víkend. Hraje Kája Púček, Ivka a další. 

Ve Stormu se koná již avizovaná party Gimme Grime Prague. Brněnský Favál zve na Hardcore Operation. Plzeňský Panteon poctí návštěvou Michael Burian. Na party Divinorum Friday v rytmu psytrance můžete vyrazit do klubu D-EPPL v Jablonci nad Nisou. Pardubický Gimlet pořádá party Night Ride s DJ Tanoka ze Španělska. 

Roxy roztančí party Climax. Pokud si chcete zavzpomínat na staré DNB pecky, vyrazte do klubu Storm na Back to the roots. V Meccce vystoupí legenda Gavyn Mytchel. Táborský klub Kotnov pořádá party s DJ Brianem. Českobudějovický Paradox zve na On your Wave s DJ Peterem Fabianem. Kolínský klub Staré lázně zve na Mamafest  se Smackem. V kutnohorském klubu Planet vystoupí nFiX & Candice.

V klubu Chapeau Rouge zahraje Liquid A.

Připravila: mia

Poslední komentáře