Zpět

Párty tip na týden 26.8. - 2.9.



Tak a je to tady. K velkému smutku všech školou povinných totiž končí prázdniny. Příští víkend si můžete vychutnat také jeden z větších open airů, a to Rock for Churchill. Kromě toho vyjíždí několik parníků, na kterých si můžete i zatančit.

Pondělí

Poslední prázdninové pondělí můžete tančit na Free Mondays v Roxy, kde hrají na hlavní stagi Selecto a Commandante, na vedlejší stagi si můžete užít výlet do devadesátých a osmdesátých let. V Chapeau Rouge můžete navštívit Chapeau Connection, kde budou ovládat gramce Machall & Mireczech. Hrát se bude electro a drumandbass. 

Úterý

V úterý vám nabídneme pozvání do klubu Yes! na akci Spotlight Jam, hraje tradičně Black Jesus & Tony Mofyah. Klub Level v Hradci Králové pořádá party Free Time Classics, zahraje DJ Laaw a hrát se bude house. Klub Mersey v Brně potěší všechny fanoušky kultovní kapely Depeche Mode večírkem, kde se budou hrát pouze skladby této kapely.

Středa

Music club Zlatý strom nabízí ve středu akci Global Trance Harmony, kam mají ženy a dívky vstup zdarma. V klubu Retro budou vyhrávat house, electro a progressive DJs Richard Reynolds & Mejsi. S létem se pomalu loučí klub Free-D-Bar akcí Splash on the beach. Zahraje plno DJs, např. Mark Marvil Evill, Štěpán Tokátko Ježek a Lukáš Taada Tadič. Music club Kotnov v  Táboře přináší akci Back to school. Prima akce se bude konat také v Lanškrouně, klub XL si přichystal party Attention vol.40, kde zahraje třeba Jacob a Hiffi.

Čtvrtek

Čtvrteční moc můžete strávit třeba v klubu Duplex, či na jeho skvělé terase. Koná se zde totiž party Circle Stars, na které bude hrát DJ Rockstar house a progressive. Radost FX jako každý čtvrtek přináší Fx Bounce! Club Crushers Special. V klubu Chapeau Rouge se pořádá akce KNTXT s DJs Deeply Sounded, Segment a Sonja. Třeboňský klub Hejtman přináší Retropárty

Pátek

Lákají vás jména jako The Qemists, The Herbaliser, Che Sudaka, nebo Anthony B? Vydejte se do Vroutku na festival Rock for ChurchillInvasion Dubstep Night Vol.16 se bude kona na brněnské Flédě. Vyškovští přivítají producenta Forbidden Society na akci (D)rambajs. Na Havana club summer tour 2013 můžete vyrazit do budějovického klubu Paradox.

Sobota

V sobotu se v Roxy koná Climax, jako vždy s Chrisem Sadlerem, dále pak Subgatem a Vilémem. Klub Bukanýr slaví 15té narozeniny, gratulovat budou Lumiere, Pat Heart, Airto, Cubik a další. Pokud vás láká spíše na tanec na lodi, dostavte se na loď Bastei k Mánesovu mostu na Sub-Marine Boat Party, kde budou hrát Jaxxon Under (DE), Fatty M, Roman Rai, nebo Dj Schwa. Na Hangover party můžete vyrazit do klubu Hany Bany. Litomyšelský Dance Club U Kolji přináší party Get Lucky, zahraje Mafia Crew. Poslední prázdninová párty proběhne v kutnohorském klubu Planet. Open air se uskuteční na brněnské přehradě, Prígl Electronic Open Air přináší DJ Spartaqua.

Neděle

Poslední prázdninový večer můžete navštívit klub Cross, kde se bude konat Xavirevuew. Pozor začíná se již v 18.30, kdy na zahrádce spustí Xavier Baumaxa!

Připravila: mia

Poslední komentáře