Zpět

Párty tip na týden 27.1. - 2.2.



Příští týden vystoupí na Flédě kapela Vanessa, kolem které bylo v poslední době pěkně rušno! Jestlipak předvede podobné kousky jako šňupání jisté bílé látky z bible, nebo zvracení live jako tuhle ve studiu České televize?

Pondělí

V pondělí můžete po novoroční pauze navštívit Free Mondays v Roxy, po kapele Geoff Tyson Band spustí DJs A-bel & Tom Vagabondo, Luke Nova a Mejla. Nejrychlejší a nejzběsilejší cikánská dechovka Fanfare Ciocarla vystoupí v klubu Lucerna Music Bar. Na brněnské Flédě bude pro změnu koncertovat norská vycházející hvězda s kytarou, Moddi.

Úterý

Úterý nabízí třeba party Reggaerace v klubu Cross, kde zahraje Fireson Bantu & Riddimshot a Jah Army Soundsystem. V Roxy se můžete zúčastnit Studentské akademie, kde se můžete přiučit lecčemus zajímavému v dýdžejingu. Za profesora je DJ Ghonzales. Klub Block 12 ve Zlíně uvítá fanoušky electroswingu, hraje zde Malalata ze Slovenska.

Středa

Pokud budete mít ve středu zájem o tanec, vyhledejte Retro, kde roztáčí gramce Laffayette & Richard Raynolds, hrají house, electro a progressive a vstup se neplatí. Máte spíše chuť na zajímavý koncert? Pak zajděte do klubu Akropolis na Bratry Orffovy a Moddiho. Dance klub U Kolji zve na Wednesday Party s DJ Dashem J. Znojemský klub GoGo láká na Funges Mixes, rap a hip hop hraje DJ Fung.

Čtvrtek

Radost FX každý čtvrtek zve na hip hop a FX Bounce. Kvak Party neboli party gymnázia Vídeňská se koná na brněnské Flédě. Electro swing úspěšně táhne Českou republikou, ve středu na něj můžete zajít do klubu Mír v Uherském hradišti. Hraje pražská electroswingová kapela Mydy Rabycad. Lesní lid pořádá party v brněnském Perpetuu.

Pátek

V pátek se rozdává vysvědčení, pokud jste zabodovali, oslavovat můžete třeba v Roxy na Divine, hraje se rnb a hiphop. Hudba tvrdšího ražení bude znít v klubu Cover Place, koná se zde Tek and bass. Do Radosti FX můžete zajít na tradiční vzpomínkovou party Remember house, hrají Loutka, Bidlo a Lucas Holan. Drumstation s Bcee a Savage Rehab z Británie se uskuteční v klubu Cross. Druhé patro zve na Meeting Point, na kterém zahraje třeba Im Cyber. Na horách se bude hrát třeba v klubu Dolská, kam přijede DJ Orbith. V libereckém klubu Viadukt vystoupí Prago Union. V soběslavském klubu Paluba se po delší době hrát drumandbass, na party Drummattack Jungle vystoupí Hanzall, hinngy, Syndrome, Kituko, Bronczik a Chihur.

Sobota

Těšíte se na halovku Let it roll! Pak vyražte na Let it Roll Warm up, kde hraje třeba Philip T.B.C., Suki
Bifidus Aktif, Thiew, Rudeboy a M4Y4, zkrátka celá LIR squadra azzura. V sobotu se uskuteční koncertní show již zmíněné Vanessy. Další brněnský klub Mersey bude tančit v rytmu electro swingu, na Electro swing Fever hraje Liquid A a djs Afram a Fishead. V ostravském Fabricu bude slavit Mr. Lowa 30. narozeniny. Tafrob a Radikal rozjedou svoji show v klubu Lira ve Valašském Meziříčí.

Neděle

Připravila: mia

Poslední komentáře