Zpět

Párty tip na týden 27.5. - 2.6.



Příští týden nás čeká hned několik zajímavých koncertů. Ti, kterým se stýská po devadesátkách, se jistě zajdou podívat do Lucerna Music Baru na Mudhoney. A milovníci reggae si jistě nenechají ujít koncert Dreadzone o kousek později. A v sobotu se slaví Den dětí, o důvod více, proč jít kalit!

Pondělí

Free Mondays v Roxy přivítají tradičně po osmé kapely a později nastoupí DJs, tentokrát Vilém, Brady a Braun, takže se těšit můžete na prima housík a tech house. V Chapeau Rouge se koná akce Ty nikdy, na které se hraje soul, rnb a hip hop. Pekelnej bar přivítá tancechtivé na Splash, hrají DJs Mark Twin, Funspeed,Pif, takže půjde o house. Stejný druh hudby vás čeká v brněnské Vyhlídce na Arco.

Úterý

Svěží housovou muziku můžete čekat v Duplexu na Club Mint, kde bude muziku vybírat Macio a Andy Road. Holky mají vstup zdarma na Spotlight Jam v klubu Yes!Hraje se rnb a hip hop. Aloha Music Club pořádá Special Tuesday Fizzy Night, na které hrají Martin, Blizard a Zajíc. Plzeňské Anděl Cafe nabízí koncert německé dvojky Sea + Air, který proběhl již o pár dnů dříve v Praze. Liberecký studentský klub Had uvítá sportumilovné tanečníky na Semtex Zlatá pálka - hrát se bude obíhačka v pinčesu, a to o ceny. Tanec a muzika samozřejmostí.

Středa

Matrix oslavil nedávno narozky a party jedou dál, tuto středu například Moving Beatz s 2K a dalšími DJs. V klubu Retro vstoupí DJs Brian, Frank Lucas, Sweder a vstup se neplatí. V klubu Lucerna Music Bar vystoupí kapela Mudhoney. Klub Anděl Cafe v Plzni vystoupí zajímavá česká kapela Kazety. Českobudějovický klub Mighty Velbloud přivítá milovníky psytrance, na Psyritual vystoupí Krobis, Tryptofan a Basic. Ústecký klub Doma vám nabízí After-Work-Party, tedy party po práci.

Čtvrtek

Ve čtvrtek v Lucerna Music Baru vystoupí skvělá britská reggae kapela Dreadzone společně s českým Mikkimem. Klub HooDoo nabízí party Bring Back The Vibes, takže dojde na dancehall a podobné žánry. Nový klub Zephyr pořádá akci Rube Boy Rhytm, zaměřenou tradičně na hip hop. Máte rádi staré hitovky? Zajděte na Oldschool preasure do klubu Havana. Další retro party se koná v klubu PH+ v Plzni - na Oldies but goldies vystoupí DJ Luděk Jaroš.

Pátek

Určité tradice mají rozhodně smysl a jednou z tradic je DJ Josef Sedloň ve strahovském klubu 007! Hvězda queer rapu Mikky Blanco vystoupí v Meet Factory. V klubu Chapeau Rouge se bude jistě velmi vesele trsat na Colourfull House s DJ Bidlem. Klub Zephyr uvítá jen samé DJky - na party Girls Girls zahraje LuMichell a Kristee. V klubu PM vystoupí rapper Lipo a zpěvačka Debi. Klub Kotnov v Táboře se hlásí s akcí Turn on your radio, kde zahraje DJ Basslicker a dívky do pozdního večera vstup neplatí! V ostravském klubu Fabric se bude hrát Techýnko. Techno DJ Kaisersoze vysotupí na party ZOO v klubu S-Cube v Olomouci. Opavský klub Stoun uvítá dnb akci, která bude sloužit jako warm up na Beats for love.

Sobota

Sobota přináší do Meccy akci nejen pro holky - brazilská divočina na Ladies night with O’Halley Brothers from Brazil dostane určitě každého. Klub Galaxy Hrdly pořádá 1. Galasation White Party, hraje Chris Sadler a B.Unique. Českobudějovický Paradox zve na All Stars Night, Rap night show se koná v hradeckém klubu Event. Pardubický Gimlet láká na Retro Fever, brněnská Vyhlídka na Sound Cafe.

Neděle

A do brněnského klubu Vyhlídka vás pozveme i na závěrečný nedělní chill out - koná se zde akce s názvem Konec nedělní nudy v Brně, kde vás budou DJs bavit housíkem až do půlnoci!

Připravila: mia

Poslední komentáře