Zpět

Párty tip na týden 27.7. - 2.8.



Tento víkend se koná jeden z největších festivalů, Let it roll, na který se letos můžete vypravit dokonce již od čtvrtka a strávit zde čas až do neděle. Obrovská koncentrace světových dýdžejů vám nenechá zažít nudu! 

Pondělí

V pondělí můžete dorazit do Akropole na Monday Deep, hrají DJs Greendust a Daddy. V nekuřáckém baru La Loa se na střeše uskuteční networking večírek MIX @ SIX. S vizitkou máte vstup zdarma! 

Úterý

V úterý hraje v klubu La Loca DJ Sebastian Marwel. V Roxy se uskuteční Tunesday, na kterém se předvedou DJs Biodan & Manio. 

Středa

V klubu Storm proběhne warm up na Let it roll s hosty z Itálie. DJ Royal z Německa zahraje v Chapeau Rouge, hrát bude EDM, progressive a techno. Českobudějovický Mighty Velbloud pořádá Psyritual High tek edition.

Čtvrtek

Klub Bukanýr zve na Ein Tanz, znít bude house. Na letišti v Milovicích začíná toužebně očekávaný a vyhlížený festival Let it roll. Brněnský klub Ahoy na Prýglu pořádá Disco Dock, směs funku, diska a nu brazil hraje Dan Keschen. 

Pátek

Na brněnské Flédě proběhne Party Mission Stay Alive. DJ Wich zahraje v brněnském klubu Ahoy. DJ Lucia zahraje na party Bikiny v plzeňském Pantheonu. Táborský Kotnov zve na dvojici ze Slovenska FreshClubber a Dj Bello, kteří mají za sebou vystoupení ve slavném londýnském klubu Ministry of Sound. Black Jesus vystoupí v mosteckém klubu Kahan. Olomoucký Bocca klub pozval DJ Marcuse Coopera na Perfect Balance

Sobota

V klubu Druhé patro proběhne party Urban Soulstars. V klubu Staré Lázně v Kolíně se pořádá party Digital Love, hraje Mike Morphine, Pauli Gabrieli a Nick Martino. Klub Luxor v České Lípě nabízí party I love techno s DJ Jaqulin a Pietros. 

Neděle

V neděli zažijete správný chill out ve Žlutých lázních na Chillin Prague

Připravila: mia

Poslední komentáře