Zpět

Párty tip na týden 28. 3. - 3. 4. 2011



Druhý jarní týden nabídne nejenom skvělé počasí, spojené samozřejmě s hřejivým sluníčkem, ale hlavně celou řadu důvodů vyrazit někam ven - třeba do klubu ;)

Pondělí

Proto pokud vás weekend příliš nezničil, hned v pondělí 28. března můžete v Praze vyrazit do Karlových lázní, kde se vám o zábavu postarají residenti klubu - Dj’s RB3, Romano a Viki.

Úterý

Úterý pak bude zajímavé především pro studenty z Olomouce. Ani tentokrát totiž nebude v klubu Arctic chybět pravidelná Absolut Vodka Student Party, která je pro všechny studenty (18+) zdarma!

Středa

Komu by to nestačilo a chtěl by středeční večer strávit opět v olomouckém klubu Arctic, i když v trochu poklidnější atmosféře, má jedinečnou příležitost jít se mrknout na skvělý dokument o koncertě legendární formace Beastie Boys, nazvaný Awesome; I Fuckin' Shot That.

Čtvrtek

Čtvrtek je poslední březnový den, což je poměrně dobrý důvod pro to, navštívit akci nazvanou VIP Girls with DJ Martin Frank, v pražském Silwer Cafe Baru.

Pátek

Pátek je pak logicky prvním dubnem a pozvánka do ostravského klubu Bar…vy na akci  The Aurelia vol. 3, na které si užijete dostatek elektronické hudby, rozhodně není aprílem.

Sobota

Sobota 2. dubna pak bezesporu bude svátkem pro všechny fanoušky newyorského hard core! Do pražského Abatonu totiž přijede legendární parta Sick Of It All, představit svojí novou desku Based On a True Story.

Neděle

A neděli můžete příjemně završit poslechem živého jazzu a blues v brněnském Alterna - klub A2.

Poslední komentáře