Zpět

Party tip na týden 29.12. - 4.1.



Tento týden se chystá nejpropařenější noc ze všech!  Jak trávíte Silvestra vy, kalíte ostošet, anebo se radji zavřete doma? Ať tak či tak, mrkněte, jak můžete tento den a začátek nového roku prožít! 

Pondělí

V pondělí můžete zajít do Roxy na Enjoy House, hrát budou jihoameričtí borci Selecto a Komandante. V Chapeau Rouge se bude tančit na Colorful House, ty nejlepší hitovky vybalí Dan Cooley. V Crossu proběhne party Los Tekkenos

Úterý

Pokud se nebojíte kalit i před Silvestrem, můžete zajít třeba do Meccy na Last Year's Eve, čeká vás show a 4 DJs z celého světa. V klubu Duplex se koná Carnival Warm Up, hrají Manene, Dj Lady A. a Javo. Liberecký klub Ďábelská Huť pořádá Předsilvestrovskou párty. Zlínský klub Block 12 zve na DJ Bar.

Středa

Silvestr je zde! Pokud ho chcete strávit mezi lidmi, vydejte se do Stormu na DNB Rodeo s hlavní hvězdou B-Complexem. V Roxy bude úřadovat Chris Sadler na Euphorii. Plzeňský Pantheon music club vás zve na Happy New Year with Moet Chandon. Hrají Djane Luccia a Millan Weekender. New Year’s Eve 2015 se uskuteční v klubu Paradox v Českých Budějovicích, hraje DJ Marotha. 

Čtvrtek

Dost akcí se koná kupodivu u na Nový rok. Doporučíme vám třeba nekuřácký klub La Loca, ve kterém bude vystupovat DJ Robot na Groove Attack, hraje se hiphop a funk. 

Pátek

V pátek se koná ve Stormu akce Titan Records s britským A.M.C. a dalšími. Klub Favál pořádá Teknotik, hraje VOSA Sound System. Brněnský klub Tabarin láká na party Welcome 2015. Olomoucký klub Bocca nabízí akci Sounds of Silvestr, těšit se můžete na šest dýdžejů. 

Sobota

V sobotu vám můžeme doporučit Lets Dance v Roxy, hraje Manio, Marcus Cooper a Vichy. Bukanýr zve na Welcome 2015, We still continue, hrají Adam Cloud, Pete Walk a Peter Costa. 

Neděle

V neděli zazní v klubu Akropolis dubstep na Sunday Dubwise. Za gramcem stojí Dasha Fyah. 

Připravila: mia

Poslední komentáře