Zpět

Párty tip na týden 2.9. - 8.9.



Poslední den prázdnin nenávratně uplynul a školákům začaly dny plné povinností. Ale i my, kteří již nejsme školou povinní, cítíme, že život se začíná zase zrychlovat. Hromadná doprava jezdí zase častěji a také kluby se probouzejí k plnému provozu. Takže nesmutněte po létě, něco končí a něco nového zase začíná!

Pondělí

K životu se probudil také klub Roxy. Začně vám opět servírovat svůj ostře nabitý program a začíná se jednou z nejúspěšnějších nocí - Free Mondays. Na těch bude tentokrát slavit narozky DJ Hlava a gratulovat mu bude opravdu mnoho kolegů - Hlava, Suki, Babe LN, Babylon Rocker, S-BisH, Lucky Dub a Shock O".

Úterý

Druhý školní den vás může přivítat třeba klub Duplex, kde se koná opět Club Mint s DJs Raffael De La Rue a Andy Road. Klub Yes! nabízí hip hop a rap na akci Spotlight Jam, zahrají ho DJs Black Jesus a Tony Mofyah. Bacha, holky tento večer neplatí! A Roxy? To jede každý den, v úterý se zde koná Tunesday, hrají Boidan a Manio.

Středa

Ve středu vám nabídneme pravou lahůdky pro milovníky crossoveru - v klubu Rock Cafe zahrají Dog eat dog, skvělá kapela s mnoha hitovkami. Na Free Wednesdays můžete zajít do Duplexu. Hrají Pierre Marco a Junior Jan, vstupné se dnes neplatí. Nejenom studenti mohou vyrazit do studentského klubu El Magico na Jägermeister party. A pokud budete chtít zakalit, a to skoro bez peněz, běžte do Yesu, kde se dnes rozdává víno zdarma, přitom je vstupné jen pár desetikorun.

Čtvrtek

Pokud chcete fandit zajímavým kapelám, běžte ve čtvrtek do Roxy, kde se koná soutěž GBOB, deset kapel zde bude bojovat o vstup do národního semifinále. O čtvrtku se říká, že jde o malý pátek. Pokud si to také myslíte, zajděte do Duplexu na Little Friday. Hrají P-Jay a Mark Evill.

Pátek

Tak co, zmohl vás první školní týden za plného provozu? Klub Yes! nabízí pořádný relax a vybouření na party Ultrasonic s německou dýdžejkou Anne Hersch. Hrají Orbith, Revis, Adam Cloud, Hydrophonic a Duncan Grey. Na party Bye Bye Summer můžete vyrazit do vyškovského hudebního klubu B (Béčko). Soutěž dýdžejů se koná ve vyškovském klubu Havana na Dj Contest Winner Party - Electronic Beats.Klub Glow v Mostě přivítá DJ Michaela Buriana, kterého doprovodí Dj Lucia. Electro a dubstep bude znít na otevírací párty Darkside brněnského klubu Mersey.

Sobota

Otevírá se i klub Cover Place, kde se uskuteční party Czechsurfing. A probouzí se i Mecca, kde se sejdou fanoušci trance - otevírá se akcí Trance department. Hraje hvězdná trojice Simon Patterson,  Gavyn Mytchel a  Ben Nicky. Vyškovský klub Havana si připravil Dance party, na které bude hrát DJ Cherokee house. Máte chuť na open air? Jeden se koná také v Praze na Žlutých lázních. Poison Apple Open Air 2013  nabídne třeba DJs Chris Sadler, Enrico, Joe Lafaytte, nebo Raffaela De La Rue, vstup se platí v dobrovolné výši!

Neděle

Neděli můžete strávit třeba v klubu Yes! Koná se zde Every Sunday Groove a nabídne DJs Swaggar & Teddy Ziggy a to nejlepší z hiphopu!

Připravila: mia

 

Poslední komentáře