Zpět

Párty tip na týden 30.12. - 5.1.



Příští týden přinese noc, kdy se kalí z celého roku nejvíce - jde pochopitelně o Silvestra. Strávíte ho na horách, nebo někde ve městě v klubu, nebo dáte přednost teplu domova? Pojďte se mrknout, z čeho můžete vybírat!

Pondělí

X-Mass party with Belize se uskuteční v klubu M1 Lounge, hrát se bude hiphop. V klubu Chapeau Rouge můžete navštívit party Organika, hraje třeba Subgate, znít bude minimal a electro. Odjeli jste mezi svátky na hory? Navštivte klub Dolská, kde bude vystupovat Ektor a Witch!

Úterý

A máme zde Silvestr! Z čeho můžete vybírat? Slavit můžete třeba v klubu Storm na DNB Rodeu, kde se sejde naše drumandbassová špička. Psylvestrance se koná v klubu Cover Place, kde se bude hrát psytrance. V klubu 2.patro zahrají DJs: Jorgos, Manio, Divočák, Roman Rai, Silvestr zde bude jistě velmi veselý!  V brněnském Favále se koná Bassproof, party v rytmu drumandbassu. Silvestr 2013 můžete navštívit i v plzeňském Pantheonu. Liberecký klub Viadukt přivítá kapelu Prago Union.

Středa

Pokud vás nebolí po Silvestru a přemíře alkoholických drinků hlava, zajděte na Nový rok třeba do Roxy na Lovebox, hrají Albi a Zany a vstup se neplatí.

Čtvrtek

V klubu Cross se koná DNB Fire, hraje Spontal Sound. Čtvrtek je malý pátek, neboli Little Friday, na který můžete vyrazit do klubu Duplex. Zahraje P-Jay a ženy vstup do 11ti hodin vstup neplatí.

Pátek

Klub Storm vás potěší party Woox Up Warmup se vstupem zdarma. Hrají DJs A.M.C, Pe:Te
Meikos, Hellsmith a Clipper. Klub Yes vás zve na The Globe. Hradecký klub Neon pořádá Lightstick party. Jihlavský klub Soul nabízí Open bar, hrát se bude house.

Sobota

V sobotu vás pozveme na Definition do klubu Roxy, hraje Mark Evill. U Bukanýra se koná Galactic Wurst, hraje LΞON PΛRD z Velké Británie. Jihlavský SOUL music club pořádá akci  To bude tanec IV. Hraje se elektroswing, reggae, jungle, UK garage a dnb.

Neděle

Pokud máte rádi electroswing, vyražte do klubu Cross na Elektro Swing Fever.

Připravila: mia

Poslední komentáře