Zpět

Párty tip na týden 30.7. - 5.8.



Léto je v plném proudu a právě nyní nám ukazuje tu svou pravou tvář, kdy zmíráme vedrem. Pokud ožíváte až večer a rádi byste si večer a noc pořádně užili, prohlédněte si seznam doporučených večírků. Koná se mnoho pravidelných klubových nocí a pokud chcete pařit tam, kde to má správnou prázdninovou atmosféru, doporučíme vám třeba Free-D-bar v Mlékojedech, anebo Bílý kámen na Mácháči!

Pondělí

V pondělí se koná celá řada pravidelných akcí, které mají to kouzlo, že bývají zdarma. Například Los Tekenos v Crossu je pěkně navštěvovaný mejdan a jistě potěší, že můžete využít i zahrádky. Zdarma se v pondělí dostanete také na brněnskou Flédu, kde se na kci Free DNB Monday bude hrát pochopitelně drumandbass, zahrají dýdžejové UFO, HOLDER, ZAION a CASPER. Na ENERGIA Dance mix night můžete vyrazit do dalšího brněnského klubu BASTILA MUSIC CLUB.

Úterý

V úterý si můžete tradičně zajít na party LA MUSIQUE DIVINE do Duplexu, v horkém počasí jistě s radostí využijete nádherné terasy! Hraje opět dýdžej Chris 93 z Itálie. Spotlight Jam se koná v klubu Yes! Hraje se rnb a hip hop, za gramci tradičně stojí Dj Black Jesus a  Tony Mofyah. DEEP MINIMAL SESSION se v úterý odehrají v Abstractu, mixovat budou dýdžejové Space K a Petr K.

Středa

Ve středu si můžete zajít i na živý koncert - pokud máte rádi reggae, tak určitě nemiňte klub Cross, ve kterém bude vystupovat na party Reggaenerace kapela Švihadlo! Pokud jste fanoušky trance, pak by měly vaše kroky směřovat do klubu Zlatý strom, kde se bude konat party GLOBAL TRANCE HARMONY s dýdžejem Lewisem. Milovníci dnb pak jistě zaujme akce v Matrixu, kde se koná DNB WEDnesday - LIR spirit. Zahrají Bifidus Aktif,  Twisted Minds a Sanka, což je jistě záruka kvalitní muziky. DJ Lab ve Zlíně láká na DNB x BREAKS.

Čtvrtek

Ve čtvrtek si můžete zajít do Chapeau Rouge na Night Riders, na které bude hrát i dýdžej Junior Jan, alias Nesquick, takže se můžete těšit na skvělý housík. Thursday Breakz se budou hrát v klubu Mirage na Smíchově, kde zahraje dýdžej Killya. Prima akce vás čeká na hausbotu Bukanýr, kde se uskuteční party THE NEVER FALLING STARS, na které bude hrát Abu a Wega. LADIES NIGHT x DUBSTEP se bude konat ve zlínském klubu DJ Lab.

Pátek

V pátek se koná akcí požehnaně, takže pojďme rychle na to. Pozveme vás do Roxy na Shadowbox, velmi populární dnb party, na které zahraje 2K & Sweg a dýdžej Clive. Na Orbitha můžete zajít do klubu Yes!, kde bude hrát na Czech Air France. Na Urban Night vás pozveme do budějovického klubu Street Beat. Party Fresh Water v brněnském Sedmém nebi nabízí dýdžeje Alexxe, Dava Legato a další. Na Mácháč warm up si můžete zajít pochopitelně do klubu Bílý kámen na Mácháči, kde zahrají Enrico, Ronny, Pietros, Yan Dark a Finidi. JUNGLE FEVER nabízí klub Gogo ve Znojmě. Na party GROOVE si skočte do klubu Event v Hradci Králové.

Sobota

Kam v sobotu? Pokud máte rádi svižnější muziku, pak rozhodně do klubu Toaster na 175BPM Session, kde zahrají Peejay & Panorama, Neighbour, Drumax a Vidras. Pokud budete chtít tančit pod hvězdami, zajeďte si na Czech House Paradise 2012, který se koná v Letním areálu Třtěnice. Těšit se můžete hned na několik stage, zahraje třeba Michael Burian, Chris Sadler a mnoho a mnoho dalších! A na zajímavý koncert můžete zajít v Českých Budějovicích, což je ostatně město, odkud právě kapela Oceán pochází. Spolu s ní vystoupí ještě Fiction.

Neděle

V neděli se většina z nás vzpamatovává po víkendu, takže nabídka je tradičně nejslabší. My vám můžete doporučit například DUTTY ELECTRO NITE v Chapeau Rouge. Zahrají Ed Bass  a Rich, hrát se bude electro!

Poslední komentáře