Zpět

Párty tip na týden 30.9. - 6.10.



Příští týden nás poctí svou návštěvou třeba oblíbená německá DJka Ellen Allien a v Lucerně budou koncertovat Jagga Jazzist. Nepůjde ale o zcela běžný koncert, nýbrž o speciální vystoupení s pražským filharmonickým orchestrem!

Pondělí

Na Free Mondays v Roxy se bude tentokrát hrát house a podobné odnože, zahraje zde třeba Wolscha, nebo Subgate. Chapeau Connection uvítá fanoušky hip hopu, zahrají zde Ba2s a Shock'o. Do Lucerna Music Baru si můžete přijít vychutnatnat koncert britské kapely No Ceremony. Brněnské Mersey nabízí výuku salsy všem tancechtivým na Noche latina.

Úterý

V úterý můžete zajít třeba do klubu Le Mirage na Free DJs night. Ideální večer, pokud si chcete posedět u dobrého drinku a prima muziky. V Brně vás vábí klub Mersey a Žurna party, klasická akce, která vítá vysokoškoláky do nového roku. Stejně jako v Hradci Králové, kde v Level Music Clubu pořádají UHK Fresh party!

Středa

Ve středu se lomí týden a tradičně se jde kalit do Retra! Zahraje Chris Sadler & Bon Finix & Pietros. V Lucerna Muscic Baru bude koncertovat Pink Martini. A další Vš party! Tahleta se bude konat v brněnském klubu Mersey! Na P3 party bude patřičně živo!

Čtvrtek

Ve čtvrtek na koncertu Jaga Jazzist to bude jistě pěkně žít! Po koncertu můžete skočit do Retra na party, kde budou hrát Milan Bílek & Sweder. A  ještě dávno před tím, v noci na čtvrtek je otevřený  klub Studio 54, kde se koná Afterparty.

Pátek

V pátek přijede do Roxy Ellen Allien a bude narváno! Tahle party bude zase.. wait for it.. legendary! Ale žít to bude i vedle, v klubu Chapeau Rouge na Cubism 3rd.anniversary, což slibuje taky skvělý mejdan! Pravéhody se ale uskuteční na Moravě! V Uherském Brodě v námi dobře prověřeném klubu Tropic se odehrají Brodské hody!

Sobota

V sobotu můžete navštívit třeba party Techno for your soul v libereckém klubu Experiment, nebo Reggeae Night ve Skořenicích.

Neděle

V neděli koncertují v Lucerně Editors!

Připravila: mia

Poslední komentáře