Zpět

Párty tip na týden 3.9. - 9.9.



Tak a školní rok je k velké radosti školou povinných zde a s ním také se rozrůstá nabídka klubů a také návštěv zahraničních dýdžejů. Třeba příští pátek bude v Roxy úřadovat Alix Perez!

Pondělí

Kam v pondělí? Pochopitelně na Free Mondays do Roxy, kde naživo zahrají River Jordan & Stay Subway a za gramce se postaví třeba Bidlo s Loutkou! Dále se můžete vypravit do Chapeau Rouge, na Bust-a-beat, kde se bude hrát hip hop a hrát ho budou dýdžejové Master J.C. a také Rikardo. Pokud se budete pohybovat v Praze v okolí Smíchova, můžete skočit do klubu Pekelnej bar na Monday Groove Box, kde zahrají Otik, Godzi, Martin DSC, Mark Reew a Pif.

Úterý

V úterý láká klub Duplex na La Musique Divine s dýdžejem Chrisem 93 z Itálie. Coctail Clubbing Mix zase nabízí klub Zlatý strom, kde bude hrát příjemný housík dýdžej Dawe. Zajímavou akci pořádá klub Cross - koncert ROCK N ROLLS ROYCE with Subwaste (SWE) & Stabbed In Back na horní stage nabídne punk, zatímco dole se bude tančit na drumandbass.

Středa

Ve středu se můžete zúčastnit Rádio Vrtulník Show v klubu Černá ovce, kde desky vybírá Michael Vrtulník Viktořík. Středy jsou v klubu Matrix pravidelně zasvěceny drumandbassu a akci DNB Wednesday. Ve středu se v Paláci Akropolis bude konat dvojitá akce 120% WED and DJ Supafly, v Divadelním baru se bude hrát minimal a electro, zatímco na Malé scéně karibské rytmy. Party Jazz It se tento den koná v budějovickém klubu Street beat, hraje DJ E2rd Traumaxowski.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v Radosti hraje hip hop - koná se zde akce FX Bounce, tentokrát s podtitulem Back 2 School, na které zahraje dýdžej Jorgos, nebo Kwe. V Rock cafe bude koncertovat Monika Načeva. Na Bass Frequency se můžete dostavit do klubu Abstract. Zahraje dýdžej Tchuncas. Never falling stars a dýdžej Wega vás čekají ve čtvrtek u Bukanýra.

Pátek

V pátek se po dlouhé době otevírá Mecca a věřte, že Opening Weekend bude stát zato! Hrát budou zahraniční dýdžejové, ale i naše hvězdy a bude jich skutečně mnoho! Na britské hvězdy pořádného techna - Liberators můžete jít v pátek do klubu Yes! Brněnské 7.nebe pořádá párty Luxury, na které bude hrát Jerry. Koncert kapely Prago Union se odehraje v děčnském klubu Garage.Techno se bude hrát také v soběslavském klubu Paluba - na akci X-mix odehrají své sety Spiriakos, B.UNQ!, Body Bass, Salath a Legend Bee.

Sobota

Music club Galaxy Hrdly pořádá tento den obrovskou párty - na 7. Galasation zahraje třeba Orbith nebo B.unique. V klubu Cross se odehraje party Mooove it, kterou svou účastí a také zpěvem poctí Charlie One. Na horní stage se bude hrát house, zatímco dole drumandbass. V klubu Phenomen se bude konat Bongo Bongo party, znít budou africké rytmy. Na Palubě v Soběslavi se bude konat party Bassmania. Music club U Kolji v Litomyšli pořádá akci Houseland, hrát budou David Formi, 2Takt, Tomsax, Glenn a Pavka.

Neděle

A co v neděli? Opět vás vylákáme do Paláce Akropolis, kde se bude hrát jak na Malé scéně, tak v divadelním baru, takže si užijete dvě stage najednou. Prosound System, tedy DJ Kryshpeen & MC Dr. Kary, budou hrát v Divadelním baru, zatímco Sunday Dubwise se bude odehrávat na Malé scéně, hrát zde budou DJs Petr Mikovec, Joshua a T-matique.

Připravila: mia

Poslední komentáře