Zpět

Párty tip na týden 4.11. - 10.11.



Koho ze zahraničí můžete tento týden u nás uvítat? Pátek bude poněkud těžší na rozhodování pro fanoušky drumandbassu, budou totiž muset volit mezi Sub Focusem a Macky Gee, nebo dvojkou Caspa a Posij.

Pondělí

Kam zajít v pondělí? Nabídneme vám klasicky Free Monday v Roxy, na kterých vystoupí krásná Sarah Jackson ze Spojených států a poté zahrají Lucas Hulan a Lumiere. V Lucerna Music Baru bude koncertovat známý skladatel filmové muziky John Parish. Olomoucký klub 15 minut vás pozve na Erasmus party, která je tentokrát celá věnována Turecku.

Úterý

Kapela Submotion Orchestra má u nás hodně fanoušků a na jejich úterní koncert v Lucerna Music Baru se tak dá čekat značná návštěvnost. Kapela Wohnout bude koncertovat v klubu Retro. V klubu Cross na vás čeká akce Balkan Fever s Mijaktic Orkestar, na dolní stage se bude hrát drumandbass.

Středa

Klub Duplex nabízí akci Free Wednesdays, zahraje DJka La Dela. Electro swing táhne úspěšně Českou republikou, Brno nevyjímaje. Ve středu zde bude koncertovat Alice Francis, velká šoumenka! Brněnský Favál láká na akci Biomania legenDNAiry, jde o studentskou party, na které se bude hrát house.

Čtvrtek

Alice Francis se ve čtvrtek přesune do Prahy, vystoupí v Lucerna Music Baru. Klub Retro zve na vystoupení Chrise Sadlera a Davida Crosse. V Radosti FX se uskuteční opět svátek fandů hiphopu, FX Bounce from Bratislava 2Prague. Klub Magnum zve nejenom ženy a dívky na Ladies Night, Lambrusco budou pít grátis! Brněnské Perpetuum pořádá Apokalypsa Warm Up.

Pátek

V pátek můžete zajít do klubu Storm na UKF, kde zahrají Caspa a Posij, takže fanoušci dubstepu jistě zajásají. Ten samý den zamíří do Roxy Sub Focus. V klubu Cross se koná Drumstation, tentokrát s Macky Gee. V Mecce se uskuteční Trancefusion Old school edition s Kai Tracidem a dalšími. Na Flédě bude koncertovat JAR. Do klubu 7.nebe přijede německá legenda – DJ Tonka. Ostravský Fabric pořádá Dynamic Night, warm up na Let It roll. Liberecký Viadukt bude hrát také drumandbass, tentokrát na party Drop the Bomb. Dance Club 28 v Plzni láká na Nostalgic Party s housem.

Sobota

V sobotu vás pozveme například na Kizomba Night Fever do klubu Duplex, doporučené oblečení se má nést ve stylu šílených sedmdesátek! Dále můžete skočit třeba do klubu Cross na Dobrejk večer, kde se bude hrát drumandbass a tekno. Klub Soul v Jihlavě vás zve na Mr. Roll ReggaeDancehall live!, takže je asi jasné, co se bude hrát!

Neděle

V neděli můžete zajít na koncert Richarda Tahy v Lucerna Music Baru.

Poslední komentáře