Zpět

Party tip na týden 5. 12. - 11. 12. 2011



Předpokládám, že dárky koupené ještě nemáte, s alkoholem cigaretami a drogami jste také ještě neskoncovali a pravidelné návštěvy fitka jsou jen v říši fantazie. Osobně si žádná předsevzetí nedávám, mám totiž silnou vůli, takže to prostě začnu dělat a hotovo! Po letech si v činkárně aktivuji permici a peníze, které bych naprosto bezúčelně utratil za něco, co mi akorát tak ničí zdraví, vložím do svých testosteronem nabitých zítřků. Tento krok však učiním až příští týden, protože tenhle je na výborné akce příliš nabitý, kvůli čemuž bych to stejně nestihl a výše zmíněnému bych se jen těžko věnoval, případně vyhýbal.

Pondělí

Máš-li rád tradice, určitě víš, že dnešní den bude v ulicích k vidění spousta Mikulášů a jeho věrných pomocníků čertů a andělů. Kdo zlobil, dostane uhlí, které je mimochodem čím dál tím dražší surovinou, a pro ty kteří byli hodní a navíc přidají nějakou pěknou básničku, tu máme nadílku v podobě koncertu pražské kapely EvelynneRoxy, který je zadarmo.

Úterý

Komu to nestačilo v pondělí, může i v úterý vyrazit na Mikuláš-Ska-Reggae-Dub-ovačku do žižkovského klubu XT3, kde se o čertovskou zábavu na druhou dobu postarají DJs Waddup Sound & DJ Poly.G.

Středa

Vprostřed týdne se v Praze sešlo hned několik zajímavých parties. V holešovickém SaSaZu to rozbalí populární chlapecká kapela Night Work. Nedalo od nich v O2 Aréně pak zazpívá americká zpěvačka Rihanna v rámci RIHANNA: THE LOUD TOUR 2011.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v pražském Palace Illusion, odehraje velice zajímavá akce nazvaná LIMBO CLUB NIGHT. Večírek, který nemá stanovené hranice vkusu ani studu. Zažijte zmrtvýchvstání bonvivána a srdcerváče BRUNA FERRARIHO, švýcarské duo alphornistů malého vzrůstu nakopnutých viagrou (kteří vás přijemně pobaví a dokáží vám, že co je malé, to je velké), a nakonec největší hvězdu večera - bývalou slavnou pornoherečku z italie CICCIOLINU, doprovázenou lesbickými tanečnicemi v tyrolských oblečcích. Tahle párty bude stát asi za to!

Pátek

Skáčko už jsme tu tenhle týden měli, ovšem i tahle akcička nebude k zahození. Do pražského Rock Café totiž přijede drážďanská formace Yellow Umbrella, kterou doprovodí stálice žánru z našich končin Green Småtroll , Discoballs, Basta Fidel , Dub Artillery.

Sobota

Při sobotě si zase trochu zařádíme. Tentokrát na strahovské Sedmičce, kde svojí šílenou show předvede americká formace s ženou za mikrofonem - Texas Terri Bomb! Jako support uslyšíš pražskou rockabilly partičku Thunderbirds.

Neděle

Nedělní chillout můžeš pojmout formou party ve Wakatě na akci From the Roots to the Future s DJs Ezopem a Jaykobem Favoritem. Tešit se můžeš na mix hip-hopu, rnb a dalších spřízněných stylů.

Poslední komentáře