Zpět

Party tip na týden 5.1. - 11.1.



Přežili jste ve zdraví Silvestra? Tento týden vám doporučíme třeba vystoupení Freestylers, ke kterému dojde v klubu Storm. Anebo případně hned dvě drumandbassové party, které se budou vracet ke kořenům!

Pondělí

V pondělí můžete zajít klasicky do Roxy na Free Mondays, tentokrát bude gramce ovládat dvojka Selecto a Kommandante. Hraje se tedy hiphop a rap. Dále vás pozveme na Mad Mad Mondays do klubu Chapeau Rouge,  kde budou kralovat DJs Petrk K.a Kuba Kubíček. Nekuřácký klub La Loca zve na Monday Smash. Hrají se prý ty největší hitovky. 

Úterý

V úterý bude klubem Chapeu Rouge znít deep house. Koná se zde party Spin, na které budou za gramci úřadovat DJ Rody a DJ David Vlk LiVe!

Středa

Ve středu proběhne ve Stormu tradičně party Wednights, na kteroou se vstup neplatí. Tentokrát bude znít drumandbass, hraje Philip T.B.C. V jihlavském klubu Xanadu se bude hrát house na Studentské středě

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete navštívit party Yes or boat na Bukanýru, o vaši zábavu se postarají djs Total Woods (Audiot & Sepap) a Dash.

Pátek

V pátek vystoupí ve Stormu Freestylers na party Breakstorming. V brněnském Perpetuu se uskuteční Technocolor, hraje se techno a house. Hraje se na obou stagích, vystoupí celá řada DJs. Máte rádi starý drumandbass? Pak určitě nezapomeňte zajít do ostravského Fabricu na DNB 90s. Klub Pohoda v Sedlčanech pořádá První mejdan v novém roce

Sobota

V klubu Storm se bude hrát z vinylů. Koná se zde party Back to the roots, za gramci bude stát třeba Akira. Na vzpomínkovou akci máte vstup zdarma. DJ Wich potěší svou návštěvou kolínský klub Staré lázně. V klubu Božák v Teplicích se pořádá party Deep Throat, na které se bude hrát house.

Neděle

Připravila: mia

Poslední komentáře