Zpět

Párty tip na týden 6.5. - 12.7.



Týden začneme dnem volna. Vedra mají panovat i nadále, tak si dejte dobrý pozor! Skvěle skloubit koupačku s večerním mejdanem můžete třeba v Beach klubu v Mlékojedech, kde se stále něco děje. 

Pondělí

Právě v pondělí můžete vyrazit do Mlékojed nejenom se vykoupat, ale také na party M.I.L.K.C.R.E.A.M., která startuje již v 14 hodin. V ostravském klubu Bogota probíhá afterparty po festivalu Beats for Love

Úterý

Úterní west coast swing party můžete navštívit v klubu 360° Lounge Bar. DJs Biodan & Manio zahrají na Tunesday party v Roxy. 

Středa

Ve středu můžete navštívit Greenhouse Mini-Fest, jehož první část se bude odehrávat v Roxy. Pořádnou show předvedou Skepta a Denzel Curry, posléze se dění přesune do klubu Lávka, kde začne v pozdních večerních hodinách druhá část Greenhouse noci. Objeví se zde Yung Gud, Slow Magic a Giraffage. Brněnské Perpetuum zve na DNBday, za vstup pouhých 30 korun uslyšíte DJs Sayko, Techdrum, Scients a Boar Shaman. 

Čtvrtek

V klubu U Bukanýra můžete tančit na party Fúze, uslyšíte pestrou směsici stylů a to zejména funk, soul, jazz, dusty grooves a mnoho dalších. Brněnský klub Ahoy, který se nachází na Prýglu, pořádá Urban Zone Party s Kid Massive z Británie. 

Pátek

Ve Stormu přivítají Mind Vortex z labelu RAM Records. DJ Lafayette zahraje v libereckém klubu Ďábelská Huť. Na party Deep In v plzeňském Pantheonu bude znít deep house. Mostecký klub Neprakta pořádá Barceló Night, noc plnou těch největších ve videoklipech na dvou velkoplošných projekcích. 

Sobota

V klubu Storm zahraje Djka K.Sandra, na druhé stage se bude hrát DNB. Klub Ahoy pořádá House of Stronbow,hrát se bude deep, tech house a nu disco. Hradecký Sunpark zve na Námořnickou party, končí se ve 4 ráno a hrají Paulie Garand a Kenny Rough. Techno je vše říkající party v brněnském Pereptuu, hrají Andy Smitth, Nois a Bastien.

Neděle

V neděli se v Akropoli koná Reggae Sunday

Připravila: mia 

Poslední komentáře