Zpět

Party tip na týden 7. 11. - 13. 11. 2011



Jsem velice rád, že tento týden se oficiálně ponese v duchu míru a nenásilí, což je dobře, protože ten minulý nebyl příliš tichý a už vůbec ne mírumilovný. Navíc, práce se mi stává koníčkem a to není dobré, přece jen už nejsem nejmladší. Ostatně, své jubileum jsem oslavil právě o tomto weekendu a moji přátelé mi při té příležitosti darovali spoustu velice originálních dárků. Například luxusní polozávodní kolo - rok výroby 1981, takže retro jestli mi rozumíš - bohémský triptych ve složení: Absinth, čísté buchny a konopný puget, který vzhledem k mé spotřebě marihuany budu mít nejspíš do konce života. Taky jsem velice správně dostal dlažební kostku, neb‘ všechno ještě zdaleka nebylo řečeno, a jabloň! To vše v příjemném a sympatickém prostředí smíchovského klubu Lalibela, kde jsem už téměř residentním DJem a pijanem v jedné osobě. Nechci machrovat, ale je to skvělý pocit, žít nádherný život a být obklopen krásnými a inteligentními lidmi, o které se mohu opřít, když to (u baru) nejvíc potřebuju :)

Pondělí

Já si dám tenhle týden rozodně relax (nebo se o to alespoň pokusím), ale pro Tebe tu mám opět našlapanej party list. Pokud potřebuješ restart, zajdi si na party se stejnojmenným názvem do pražského Yes clubu! Večerem tě provedou Yes Papa Crew. Máš-li ovšem pocit, že potřebuješ spíš pořádně nakopnout, než restartovat, mám tu pro Tebe pořádnou divočárnu, v podobě koncertu ortodoxních švédských death metalistů Vomitory, kteří ti v brněnském Favále představí svojí novou desku Opus Mortis VII. To bude asi zase dobrý viď?

Úterý

Že se britští Kosheen vracejí na místo činu, tedy do pražského SaSaZu, už asi většina z vás ví. Někteří dokonce také vědí, že s sebou přivezou materiál ze čtvrtého řadového a poměrně očekávaného alba Independence. Málo kdo už ale ví, že nám poskytli velice zajímavý a navíc exkluzivní rozhovor, který jednak stojí za přečtení a dvak se jím můžeš navnadit na jejich úterní show ;)

Středa

Legendrání funky kapela J.A.R. má venku zbrusu novou desku Dlouhohrající děcka, kdo to ještě nevíte. Pokud to skutečně nevíte, ale chtěli bystě vědět, respektive vidět a slyšet, skočte si do olomouckého U-klubu, kde vám to jednotka akademického rapu kolem Holého, Vrtulníka, či Klempíře, názorně ukáže.

Čtvrtek

Kníže českého porno-folku Milan Smrčka aka ZÁVIŠ, jehož některé texty už téměř zlidověly, ve čtvtek zavítá do Brna. Kdo chcete slyšet ryzí krásu jazyka českého v jeho (s)prostotě, určitě směr Šalepova no 1

Pátek

Konečně pátek a konečně další parties, na které se DOKLUBU.cz podílí. Tahle akce je ovšem zcela premiérová. Nese název DOKLUBU.cz Meets Insomnia Night a proběhne v pražském Ku bar za účasti residenta pravidelné párty Insomnia - Dj Mylo. Pozvání ovšem přijal i talentovaný Dj Raffael de La Rue, takže se rozhodně máte na co těšit!

Sobota

V sobotu do Prahy zavítá DJ a také světově velice uznávaný producent španělského, ale především světového techna - CHRISTIAN WÜNSCH. Kdo dostal chuť na “téňo“ a pořádnou rychtu, měl by se určitě  otočit v pražském Pekelném baru!

Neděle

V neděli jdu do pražského Crossu, to je tutovka. Na jednom pódiu se tam totiž sejdou zástupci keňské a dánské reggae školy. Jářku, respektive ya man, to bude stát za to. Jmenovitě se pak můžeš těšit na AFRO REGGAE & REGGAE SOUL with Leo & Lineup a Fireson. A zítra začínáme na novo ;)

Poslední komentáře